Keystone logo
Gateway Technical College Associate Degree i Automotive Technology
Gateway Technical College

Associate Degree i Automotive Technology

Kenosha, USA

2 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 8.588 / per credit *

På campus

* Undervisningssatser Beboere: $134,20 pr. kredit. Beboere uden for staten: $67,10 undervisning pr. kredit; samlet undervisning $201,30 pr. kredit. Der kan forekomme yderligere gebyrer.

Introduktion

Som en National Automotive Technicians Education Foundation (NATEF) certificeret skole er Gateway Technical College anerkendt for at opretholde den højeste kvalitetsuddannelse til et Automotive Technician-program. Automotive Maintenance Technician tekniske diplom og Automotive Technology associate-uddannelsen giver den praktiske træning og uddannelse, du har brug for for en succesfuld karriere i et autoreparationsanlæg eller et detailservicecenter. Gateways automotive træningsprogrammer undervises på Horizon Center for Transportation Technology. Den state-of-the-art facilitet huser det seneste inden for automotive træningsudstyr og fungerer som et strategisk knudepunkt for Midtvestens transportindustri.

Den 70 kredit automotive teknologi associerede uddannelse vil forberede de studerende til en karriere som en automotive linje tekniker. Linjeteknikeren kan diagnosticere, reparere og udføre kompleks vedligeholdelse på biler og lette lastbiler. Teknikeren kræver kundeservicefærdigheder samt mekaniske, elektriske og professionelle færdigheder for at arbejde på nutidens hotteste køretøjer. Kandidater kan også opnå stillinger som reservedels- og salgsleverandører, testteknikere for producenter, producentens salgsrepræsentanter, producenttrænere eller leder inden for et transportrelateret område. I løbet af programmet vil eleverne blive vidende om motorydelse, motorreparation, manuelle og automatiske drivlinjer, transmissioner og transaksler, elektriske systemer og elektronik. Kandidater er parate til at tage Master ASE-certificeringseksamen. Master ASE-certificeringen viser potentielle arbejdsgivere og forbrugere, at teknikeren er vidende inden for certificering, herunder områderne motorydelse, dieselmotorer til lette køretøjer og automatgear.


Lære ved at gøre

Gateways automotive klasseværelser og laboratorium har den nyeste instruktionsteknologi, inklusive LJ Create - en automotive træningsressource, som er specielt designet til at undervise i de færdigheder, der er nødvendige for den næste generation af køretøjsteknikere.

Billaboratoriet på Horizon Center er et fuldt udstyret autoværksted med elevatorer, avanceret køretøjsdiagnostik og reparationsudstyr. Gennem et stærkt partnerskab med Snap-on Incorporated rummer billaboratoriet det mest opdaterede Snap-on udstyr. Studerende vil lære at bruge de nyeste Snap-on-diagnoseenheder og også opnå Snap-on-certificeringer. Certificeringerne inkluderer DVOM Meter, Ethos, Solus Pro, Vantage Pro og Verus. Disse certificeringer vil gøre studerende mere salgbare over for potentielle arbejdsgivere.

Studerende opfordres til at melde sig ind i Automotive-klubben. Denne klub giver eleverne muligheder, herunder; deltage i Chicago Auto Show, skabe deres eget autoshow og deltage i flere andre studenterdrevne arrangementer. Studerende kan også deltage i samfundstjenesteprojekter og have mulighed for at fungere som mentorer, guider og dommere ved statslige og lokale bilkonkurrencer afholdt på Gateway.


Gradueringskrav

  1. Minimum 64 point med et gennemsnit på 2,0 eller derover.
  2. *Gennemsnit på 2,0 ("C") eller derover for disse store kurser.

For en komplet liste over gradueringskrav, se Student Handbook.


Programtilbud

Placeringer)Startperiode(r)
DageHorisont CenterFA, SP
AftenerHorisont CenterFA

Indlæggelser

Om skolen

Spørgsmål