Keystone logo
Gateway School Of English Læreruddannelseskursuskurser
Gateway School Of English

Læreruddannelseskursuskurser

Saint Julian's, Malta

1 Weeks

Engelsk

Request pace

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På campus

* Lavsæson. Højsæson: Euro 438.

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Vores læreruddannelseskurser (også berettiget til Erasmus plus-finansiering) har til formål at give lærere i engelsk eller et andet sprog, der undervises som fremmedsprog, mulighed for at fremme deres faglige udvikling som sprogundervisere i deres respektive indstillinger, uanset om de er blandt folkeskolen eller gymnasiebørn , med elever fra samme eller forskellige baggrunde, og selv i et klasseværelse med nedsatte elever.

Uanset hvad din træning har brug for er som en seriøs lærer på jagt efter selvforbedring, er vi sikre på, at du vil finde noget at gøre din professionelle appetit i vores udvalg af omhyggeligt strukturerede og seriøst gennemtænkte læreruddannelser.

Med hensyn til metodologi kan deltagere på nogen af ​​vores læreruddannelser nyde en kombination af eksplicit instruktion og direkte lærerinddragelse. Følgende format for et værksted er sessioner:

 • Interaktiv med masser af igangværende gruppediskussion og muligheder for deltagere til at trække på deres egne erfaringer og udveksle ideer, som de føler, er værd at dele;
 • Demonstration i præsentationen af ​​undervisningsmetoder, lektionsplanlægning og materialeudformning
 • Praktisk og praktisk når det kommer til at afprøve nogle af de ideer, der præsenteres i klassen, med det formål at deltagerne vil kunne tage noget håndgribeligt væk med dem (en bestemt teknik, en bestemt aktivitet, en generel måde at planlægge lektioner eller tilpasse ressourcer osv.);
 • Erfaringsmæssigt i naturen, så deltagerne kan opleve indholdet, der præsenteres og fremmes (metoder, undervisningsformer, lektionsplaner mv.) Førstehånds, ud fra elevernes perspektiv, hvorved de vil være bedre positioneret til at dømme om læringseffektivitet;
 • Evaluerende med muligheder for individuel refleksion, undervisningspraksis, lektionsobservationer og peer feedback.

Kurser vi tilbyder:

 • Gateway Læreruddannelsen Primary Education Program (30 lektioner om ugen) - 1 uge
 • Gateway Læreruddannelsen Primary Education Program (30 lektioner om ugen) - 2 uger
 • Gateway Læreruddannelsen Sekundær, Tertiær og Voksenuddannelse Program (30 lektioner om ugen) - 1 uge
 • Gateway Læreruddannelsen Sekundær, Tertiær og Voksenuddannelse Program (30 lektioner om ugen) - 2 uger
 • Gateway Læreruddannelsen Mangfoldighed i Uddannelsesprogrammet (30 lektioner om ugen) - 1 uge
 • Gateway Læreruddannelsen Mangfoldighed i Uddannelsesprogrammet (30 lektioner om ugen) - 2 uger

Indkvartering vi tilbyder:

Vi tilbyder forskellige indkvarteringsmuligheder, herunder hotel, opholdsbolig lige ved siden af ​​skolen på halvpension, værtsfamilier inden for 5 til 10 minutters gåafstand fra skolen samt et udvalg af lejligheder med selvforplejning.

The Gateway Læreruddannelse Primary Education Program 30 lektioner om ugen, herunder 2 halv dag aktiviteter (Valletta om natten

Fokuset på vores Gateway Læreruddannelse Primary School Program er baseret på interaktiv, erfaringsmæssig læring, som opfylder alle lærers behov i grundskolen.

Kursdeltagere kan drage nytte af en praktisk tilgang i de praktiske workshops hos andre lærere, mens de opdager metoder, der gør det muligt for dem at evaluere deres nuværende læringsformål og praksis i deres eget læringsmiljø.

Gateway Læreruddannelse Sekundær, Tertiær

Fokuset på dette kursus er baseret på interaktiv, erfaringsmæssig læring, som opfylder alle læreres behov på disse uddannelsesniveauer.

Kursdeltagere kan drage nytte af en praktisk tilgang i de praktiske workshops hos andre lærere, mens de opdager metoder, der gør det muligt for dem at evaluere deres nuværende læringsformål og praksis i deres eget læringsmiljø.

Gateway Læreruddannelse Mangfoldighed i Uddannelse Program 30 lektioner om ugen inklusive 2 Halvdages aktiviteter (Valletta om aftenen

Dette kursus er et rettidigt svar på nutidens krav om interkulturel integration i forskellige uddannelsesmæssige sammenhænge, ​​herunder klasseværelset, homestayundervisning og sprogmobilitetsprogrammer.

Gateway Læreruddannelsen Program for Sprogundervisning til Hørelse hæmmede Voksne 30 lektioner om ugen inklusive 2 halve dag aktiviteter (Valletta om natten

Dette kursus tager trainees gennem en holistisk udvikling i deres dobbelte roller som sproglærere og som dem selv engelsksprogede.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • PGCE Sekundær Biologi med QTS
  • Manchester, Det Forenede Kongerige
 • Associate of Arts in Elementary Teacher Education for Transfer (AA-T)
  • Berkeley, USA
 • Læreruddannelseskurser
  • Chía, Colombia