Keystone logo
Gateway School Of English Eksamenforberedelseskurser
Gateway School Of English

Eksamenforberedelseskurser

Saint Julian's, Malta

Request duration

Engelsk

Request pace

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På campus

Introduktion

Eksamenforberedelseskurser (Cambridge ESOL, KET, PET, FCE, CAE, CPE, IELTS, TOEFL, IBT, TOEIC)

Gateway School Of English tilbyder en bred vifte af eksamensforberedelseskurser, hvoraf de mest populære er IELTS, TOEFL IBT, TOEIC og Cambridge FCE

  • Eksamenforberedelse Gruppekurser 20 lektioner om ugen (tilgængelig året rundt med undtagelse af juli
  • Eksamenforberedelse Gruppe kurser 30 lektioner om ugen (tilgængelig året rundt undtagen juli
  • Kombinationsgruppe General English 20 lektioner pr. Uge Prøveforberedelse (privatundervisning) 10 lektioner om ugen (tilgængelig året rundt inklusive juli

Kombinationsforløbet af General English One-to-One eksamensforberedelseskursus er ideel for de studerende, der ønsker at forbedre deres generelle engelskkundskaber (lytning, tale, læsning

For eksamensforberedende gruppekurser er maksimumsstørrelsen pr. Gruppe 8 elever pr. Klasse. Varigheden af ​​hver lektion er 45 minutter.

Hvis den studerende ønsker at aflægge eksamen i slutningen af ​​kurset i Malta, hjælper vores akademiske medarbejdere med registreringsprocessen og hjælper den studerende med at udfylde ansøgningsskemaet. Hvis den studerende allerede har afgjort eksamensdagen før ankomst til Malta og planlægger at afslutte eksamen efter afslutningen af ​​kurset, vil vores medarbejdere have brug for eksamensansøgningsskemaet ved booking, så vi kan indsende ansøgningsskemaet til eksamenscentret . Vores medarbejdere vil lede den studerende og bistå gennem ansøgningsproceduren og levere alle nødvendige oplysninger via e-mail.

IELTS eksamen forberedelse kursus

I dette kursus giver læreren effektiv praksis på alle områder, der er omfattet af eksamenskrav. Læringsprogrammet er organiseret på en sådan måde, at der tilvejebringes en solid grundforbindelse i de sproglige opgaver, som eksaminatorerne har testet. Små gruppeundervisning og individuel opmærksomhed fra vores lærere bidrager til den motivation, som eleverne har brug for for at maksimere deres bandscore så meget som muligt.

TOEFL® iBT forberedelseskursus

TOEFL ® iBT er en internetbaseret test, der kan tages i Malta efter afslutningen af ​​dit kursus. Prøven er en adgangskrav til adgang til de fleste tertiære uddannelsesinstitutioner i den vestlige verden - herunder de øverste gymnasier og universiteter i USA, Canada, Storbritannien, Australien og New Zealand. Scoringssystemet giver dig point på 120, og de fleste universiteter kræver en score på 85 100.

I dette kursus giver læreren effektiv praksis på alle områder, der er dækket af testkravene. Læringsprogrammet er organiseret på en sådan måde, at der tilvejebringes en solid grundforbindelse i de sproglige opgaver, som eksaminatorerne har testet. Små gruppeundervisning og individuel opmærksomhed fra vores lærere bidrager til den motivation, som eleverne har brug for for at maksimere deres præstationer i TOEFL ® iBT.

Cambridge ESOL eksamen forberedelse kurser

Cambridge ESOL-undersøgelser omfatter forskellige niveauer som KET, PET, FCE, CAE og CPE. Certifikater dækker grundprøver for dem, der begynder at lære engelsk, gennem til avancerede certifikater for dem, der har opnået et højt niveau af flydende.

Disse eksamener anerkendes over hele verden af ​​arbejdsgivere, universiteter og ministerier som bevis for evnen til at bruge engelsk.

I disse kurser giver læreren effektiv praksis på alle områder, der er omfattet af eksamenskrav. Læringsprogrammet er organiseret på en sådan måde, at der tilvejebringes en solid grundforbindelse i de sproglige opgaver, som eksaminatorerne har testet.

Små gruppeundervisning og individuel opmærksomhed fra vores lærere bidrager til den motivation, som eleverne behøver for at maksimere deres præstation i eksamen.

Om skolen

Spørgsmål