Keystone logo
© The University of Fredericton
Gateway College

Gateway College

Gateway College

Introduktion

Om Gateway College

Gateway College kan stolt oplyse, at det har uddannet tusindvis af studerende til at være en sundhedsassistent siden 1986. Gateway College graduates arbejder som værdifulde medlemmer af sundhedsholdet i private og offentlige hospitaler, langvarig pleje, kompleks pleje, assisteret leve-, uafhængig leve-, specialpleje-, palliative-pleje- og hjemmebistand.

Vi er beliggende i centrum af smukke Vancouver, British Columbia i Canada giver nem adgang til lokale faciliteter og bytransport, såsom Skytrain og hovedbusruter.

Vores klasseværelser giver eleverne et inspirerende og engagerende studiemiljø. Vores højt kvalificerede medarbejdere og instruktører støtter alle studerende og er forpligtet til hver enkelt elevs succes. Fuldt udstyrede moderne laboratorier sikrer, at Gateway College studerende kan lære up-to-date viden og færdigheder i et praktisk og behageligt miljø.

Vi er stolte medlemmer af:

 • PTIB: Private Training Institutions Branch
  • "Udpeget BC Private Training Institutions Branch
 • BC EQA: British Columbia Education Quality Assurance
 • NACC: National Association of Career Colleges
 • BBB: Bedre Business Bureau
 • BCCCA: British Columbia Career Colleges Association
115254_110883_pexels-photo-1595391.jpeg

Mission og Vision

Mission statement

" Gateway College til opgave at give potentielle og nuværende sundhedspersonale en kvalitetsuddannelse og -uddannelse. Vi forpligter os til løbende vækst inden for sundhedsområdet og til dannelsen af uddannelsespartnerskaber for at opfylde og overgå industristandarderne. "

Vision

Gateway College vil blive anerkendt som en toprangeret karriereuddannelse college i Canada.

113991_pexels-photo-933964.jpeg

Hvorfor Gateway College ?

 • Sundhedsvæsen specialiseret institution. Gateway College har uddannet tusindvis af sundhedsassistenter gennem vores specialiserede uddannelse af høj kvalitet siden 1986.
 • Industri faglige instruktører. Lær af en af de bedste. Alle vores instruktører er sygeplejersker med licens til CRNBC, CRPNBC eller CLPNBC med mange års erhvervserfaring. Deres lidenskab og dedikation til uddannelse er at fremme den næste generation af frontlinjen sundhedspersonale til at blive fremragende selvtillid fagfolk. Deres positive og blide tilgang gør dem let tilgængelige for spørgsmål og supplerende support. Højkvalitetsuddannelsesstuderende modtager vil fuldt ud forberede dem til at mødes og overgå den nuværende industris standarder.
 • Individuel opmærksomhed. Vi forstår, at ikke alle elever er ens. Vi holder vores klassestørrelse mindre og overvåger hver elevs fremskridt for individualiseret opmærksomhed, giver passende vejledning og support, der passer bedst til deres læringsbehov og hjælper vores studerende med at nå sit fulde læringspotentiale.
 • Livslang beskæftigelsesbistand. Vi leverer CV / brevskrivning, regelmæssige opdateringer af jobmulighedsliste og karrieremesse for at møde potentielle arbejdsgivere fra forskellige organisationer på området udelukkende til vores kandidater og nuværende studerende. Det betyder, så længe eleverne registrerer sig og mødes til messen, er de garanteret at møde ansætter ledere og / eller arbejdsgivere personligt. Typisk rummer vi hver gang 10 til 15 organisationer, der deltager i vores jobmesse for at rekruttere vores usædvanligt veluddannede studerende og kandidater.
 • Affordable! Betal så lidt som $ 395 per måned for at starte Pathway til din drømme karriere i sundhedspleje, eller ansøge om BC regerings studielån.
 • Fleksible tidsplaner! Vi tilbyder fuldtids, deltid og online muligheder med hyppige indtag. Vent ikke i måneder eller år for bare at deltage i et program. Med os arbejder du allerede i feltet, mens andre stadig er på venteliste.
 • Praktisk! Undersøg når som helst og hvor som helst med internetadgang ved at vælge vores fjernundervisning.
 • Høj henvisningstal! Tusindvis af vores glade kandidater har anbefalet vores programmer til deres venner og familiemedlemmer at dele deres succes.
 • Overhalingsbane! Studerende kan opnå et eksamensbevis anerkendt af justitskontoret på bare 24 uger gennem vores sundhedsassistent - accelereret program.
115589_pexels-photo-1282308.jpeg

Placeringer

 • Vancouver

  702-333 Terminal Avenue, V6A 4C1, Vancouver

  Spørgsmål