Keystone logo
Futuregames

Futuregames

Futuregames

Introduktion

Futuregames har skoler i Stockholm, Boden, Skellefteå, Karlstad og Malmø (Sverige), Nordreisa (Norge) og snart i Dunedin i New Zealand, og tilbyder en lang række forskellige typer uddannelse på mange forskellige niveauer, lige fra korte kurser for erfarne professionelle til fuldtidsprogrammer for kommende spiludviklere, der lige er begyndt i branchen. Med næsten 20 års erfaring er Futuregames konsekvent blevet rangeret som en af de bedste spiluddannelser i verden, og vores tidligere studerende udgør over 11 % af den svenske spilbranche, der arbejder inden for spilkunst, spildesign, programmering, spilmarkedsføring og meget mere.Vores vision

"At give hvert enkelt individ de kompetencer og den kontekst, der skal til for at kunne bidrage til bæredygtig forandring, for dem selv og for samfundet."

Vores mission

"At være en skole, der tilbyder innovative uddannelser, som giver folk opdaterede færdigheder og værktøjer til at løse dagens og morgendagens udfordringer."


HANDLEVELSE; Evnen til at gå fra tanke til handling. At turde. At gøre tingene rigtigt og at begå fejl. At teste og lave om. Indtil den rammer. Hos os er du velkommen til at prøve dig frem og begå fejl. Det kræver både nysgerrighed og mod at gå nye veje og åbne nye døre. Det er det, Futuregames gør.

WIN-WIN-WIN-WIN-WIN; Vores bedste scenarie er, når vi skaber en firetrinsraket, hvor alle vinder; du vinder, skolen vinder, medskaberen vinder og samfundet vinder. Det lykkes os ikke altid, men meget ofte lykkes det. Og så skaber vi en bæredygtig forandring og en bedre verden for mange.
CO-CREATE; Du er vores medskaber, og du er inviteret til at deltage i kreative projekter og processer fra starten. Kompetence og engagement går hånd i hånd. Og så skal vores medskabere have mulighed for at handle og deltage. At være involveret og sætte sig mål. Du skal ikke bare bevæge dig mod allerede færdige mål, som andre allerede har besluttet. Alene er ofte stærkt, men sammen gør vi det endnu bedre og fører det endnu længere mod bæredygtig vækst.
LEG; Leg er en af vores vigtigste værdier. Brilliansen tager form i noget, der er fyldt med leg, glæde og konstruktiv dialog. Et legende og lempeligt klima er grundlaget for, at vi kan føle os godt tilpas og turde afprøve vores tanker og idéer.
LÆRER FØRST; Teknik, software, modeller, metoder, erfaringer og klare processer er redskaber til vores skabelse. Målet for vores udvikling er den studerendes, kundens og brugerens behov. Hånd i hånd med dine mål og behov. Vi er nødt til at lære først og derefter afprøve og gennemføre på forskellige måder.Vi er stolte af at gøre vores uddannelser så virkelighedsnære som muligt, og vi samarbejder med nogle af de bedste spilfirmaer som Avalanche Studios, Star Stable, Coldwood Interactive, Zordix, Paradox Arctic, Turborilla, Level Eight, North Kingdom, King, Ubisoft, EA DICE, Fatshark Games, Starbreeze Studios, Glorious Games Group, NEAT Corporation, Epic Games osv. osv... vi føjer til listen hvert år!

Statistik

Start din spilkarriere i Sverige med Futuregames !

I 2022 blev Futuregames rangeret som den 7. bedste spildesign- og udviklingsskole i verden og den bedste i Nordeuropa af Rookies. Med en række af over 10 uddannelser og kurser undervist på engelsk, tiltrækker Futuregames studerende fra hele verden. Vi tilbyder et virkeligt globalt miljø, hvor forskellige ideer og perspektiver mødes på alle vores lokationer i Sverige – Boden, Karlstad, Skellefteå, Stockholm og nu også Malmø!

Sverige – Epicentret for spiludvikling

Det anslås, at omkring hver fjerde person i verden har spillet et spil lavet af svenskere. Det er ikke så mærkeligt, at gaming i Sverige boomer. Omsætningen for den svenske spilindustri voksede til 2,7 milliarder EUR i løbet af 2021, en stigning på 28 % ifølge det svenske spiludviklerindeks 2022.

Og spilindustrien er større end de store navne som Mojang, King og DICE.

Hvorfor Futuregames ?

Med 25 års erfaring i spiludviklingsuddannelser har Futuregames konsekvent rangeret som en af de bedste spiluddannelser i verden. Vores tidligere elever udgør over 14 % af den svenske spilindustri, der arbejder på tværs af spilkunst, spildesign, programmering, spilmarkedsføring og meget mere.

 • 90% af vores studerende får et job i branchen inden for 3 måneder efter eksamen.
 • 14 % af den svenske spilindustri er Futuregames alumner.

  Campus funktioner

  Campus Stockholm

  Futuregames i Stockholm ligger to steder i hjertet af byen og kun fem minutters gang fra hinanden.

  Mange af Sveriges førende spilvirksomheder (Dice, Mojang, Toadman, Hazelight osv.) har deres kontorer lige rundt om hjørnet. Området Södermalm, der lokalt er kendt som Söder, er et af Stockholms fedeste kvarterer uden mangel på restauranter, barer, parker, indie-modebutikker, vintagebutikker, kunstgallerier, spillesteder og spillestudier.

  Begge steder har eleverne 24-timers adgang med deres egen personlige arbejdsstation med højhastighedsinternet, så de kan arbejde så meget, de vil, uden at skulle bekymre sig om specifikke tidsplaner. Derudover har eleverne adgang til VR/AR udviklingshardware, Console Devkits, Motion capture udstyr og mere.

  Stederne

  Söderhallarna: 920 m2 på 11. sal. Lokalerne består af 8 klasseværelser og elevkøkken. Lokalerne er opført i 2019 og har 250 arbejdsstationer.

  Åsögatan: 880 m2 i tre etager. Lokalerne består af 7 klasseværelser, et optagestudie, et åbent køkken til studerende og 187 arbejdsstationer.

  Boden Game Camp

  Top of the line lokaler, et voksende økosystem af spændende virksomheder inden for tech og de kreative industrier, den førende spilklynge i det nordlige Sverige og et campus lige ved siden af skolen med nye venner.

  Grib chancen, flyt til Boden og tag en af disse uddannelser:

  • Spilprogrammør C++ / C
  • Spilkunstner
  • Spildesigner
  • QA / Game Tester
  • Indie spiludvikler

  Boden Game Camp byder på moderne, it-tilpassede lokaler og komfortable fællesarealer. Du bor komfortabelt på vores campus på anlægget. Der er også et nybygget konference- og filmstudie samt innovative klynger inden for spil og digitale industrier.

  Start-ups og internationale aktører

  Mange starter deres egne virksomheder, og andre vælger at etablere sig i web-, e-handels- og spilklyngen, der opstår på stedet. Multigiganter som Google og Facebook holder også øje med Boden. Årligt finder en af vores mest kendte internationale spilbegivenheder for kvinder sted, "Valkyrie Jam".

  Vintersport og sommerhygge

  Svensk Lapland venter med nordlys, skiløb, snescooterkørsel, fiskeri, vandreture og meget mere. Naturoplevelser, der beriger og bevæger dig, pifter dit studie op. Vi tør godt love, at din studietid i Boden bliver et godt minde for livet på mange planer – velkommen til Boden Erhvervspark!

  Garanteret bolig i umiddelbar nærhed af et socialt liv

  Når du bliver optaget på uddannelser i Boden er du sikret bolig. Der er boligalternativer i form af 18 kvm moduler, op til 10 kvm elevværelser.

  Generer dine ideer til virkelighed i vores spilinkubator

  I løbet af 2021 etablerer vi muligheden for, at du kan tage dit spil på markedet. Hos NEXT kan du blive optaget i vores spilinkubator og få 12 måneders fuld adgang til alle de nødvendige ting for at få dit spil på markedet. Eller I kan møde ligesindede, etablere netværk og udvikle sammen.

  Alt sammen under samme spilletag

  På Boden Game Camp kan alt spilrelateret findes under ét tag. Spilstudier, inkubator og din fremtid kan findes kun få trin over uddannelsen.

  Gym og restauranter med elevtilpassede tilbud kan findes tæt på, i stueetagen. Vi skaber en lige vej til verden for dig, den studerende, og derfor arbejder vi meget med internationale aktører.

  Velkommen til Boden med et nærliv i fokus!

  Campus Skellefteå

  I samarbejde med “Arctic Game Lab” og Campus Skellefteå driver vi kreative uddannelser inden for Game & UX Design, Projektledelse, Game Programming, samt Game Art. Her finder du studieboliger og virksomheder, der er interesserede i at have dig som praktikant. En aktiv studieforening sikrer fællesskab og masser af aktiviteter.

  Spilfokus og træning

  Arctic Game Lab og en voksende spilindustri arrangerer spilmorgenmad, video- og brætspilsaftener og game jams. Campushallen, med fitnessrum, PE-hal og kampsport, tilbyder fysisk træning.

  Moderne faciliteter og “Musik på Älven”

  Uddannelserne afholdes i nyistandsatte lokaler tæt på åen, hvor eleverne flyder rundt på gummibåde til sommerens musikfestivaler. Skellefteå er en ung, voksende by med en af de bedste spilkulturfestivaler i verden, "Nordsken".

  Det er nemt at ende med at blive...

  ”Hvis du kommer til Skellefteå for at studere, kommer du måske aldrig herfra. Min plan var at blive i to år. Jeg er på 15 og tæller, og jeg har ingen planer om at flytte. Du kan bo, trives og udvikle dig i Skellefteå, så længe du vil. Mulighederne er uendelige!” – Emma Prieto – Community Manager Arctic Game Lab

   Indlæggelser

   Før du ansøger

   Hvis du ønsker at få mere information om skolen, vores programmer eller blot vil tjekke, om du har de grundlæggende krav for at ansøge, bedes du kontakte os ved at sende en e-mail til international@ Futuregames .nu .

   svenske og nordiske indbyggere

   Svenske og nordiske indbyggere (indbyggere i Danmark, Finland, Island eller Norge) er statsfinansierede. Disse studerende ansøger til vores programmer på vores websted via ansøgningsknappen på den programside, de er interesseret i, og ikke via e-mailen international@ Futuregames .nu. Men hvis du er bosiddende i Danmark, Finland, Island eller Norge og har spørgsmål vedrørende ansøgningskravene, dvs. engelsk, bedes du kontakte os via international@ Futuregames .nu .

   Ansøgningsproces

   Trin 1. Ansøgningsdokumenter.

   Når du er klar til at ansøge, skal du blot sende os følgende til international@ Futuregames .nu:

   • Vælg et program

   Skriv venligst navnet på den/de uddannelser, du ønsker at søge ind på. Du kan ansøge om så mange uddannelser, du vil!

   • Site præference

   Glem ikke at nævne hvilket/hvilke steder du foretrækker at studere på: Stockholm, Boden, Skellefteå, Karlstad.

   • Dokumenter

   Vedlæg venligst optegnelser over dine kvalifikationer fra gymnasium/gymnasium eller tilsvarende. Dokumenterne skal indeholde et eksamensbevis sammen med karakterudskriften.

   • CV

   Dit CV skal også indeholde din fulde adresse (gade, postnummer, by, land), din fødselsdato (format: dag-måned-år) og dit telefonnummer.

   • Personligt brev

   Forklar i dit personlige brev, hvad der motiverer dig til at læse på vores skole, hvorfor du har valgt den konkrete uddannelse, hvad er dine fremtidige mål efter dimissionen mv.

   • Arbejdsprøve

   Send os venligst en arbejdsprøve for det program, du søger. Ikke alle programmer kræver en arbejdsprøve. Sørg for at besøge siden for dit program af interesse for at kontrollere, om dette er relevant for din ansøgning, og for at lære mere om arbejdsprøvekravene.

   • Bevis på engelsk

   Alle vores programmer undervises på engelsk, derfor skal vi sørge for, at du vil være i stand til at følge undervisningen og kommunikere med dine klassekammerater. Find ud af, hvordan du kan bevise dit engelsk længere nede på denne side.

   Vigtigt: Alle dokumenter skal indsendes på engelsk. Skolebeviser og karakterudskrifter skal have en bekræftet oversættelse til engelsk. Hvis dit navn/efternavn er ændret siden sidste gang, du studerede, bedes du sende os et dokument, der beviser det.

   Trin 2. Skriftlig prøve.

   Når vi har modtaget alt ovenstående, sender vi dig en skriftlig prøve. Testen er ikke noget, du kan forberede dig på på forhånd, og den er i form af et spørgeskema. Denne test hjælper os med at være sikre på, at vi er den rigtige skole for dig.

   Trin 3. Beslutning.

   Når vi har vurderet din ansøgning, kontakter vi dig med en afgørelse om, hvorvidt du er blevet optaget eller ej. Vi vil guide de accepterede ansøgere gennem processen med registrering, betaling af gebyrer, visumansøgning for ikke-EU-ansøgere, finde bolig og besvare så mange af dine spørgsmål, som vi kan om at flytte til Sverige!

   Bevis på engelsk

   Der er flere måder, hvorpå du kan bevise dit engelsk:

   • Engelsk test. Det er de test, vi accepterer, og de resultater, du skal have: Duolingo (110), IELTS (6,5), TOEFL (87-109) og Cambridge-test (C1 Advanced (CAE)).
   • engelsk fra et universitet. Hvis du tidligere har studeret på et universitet og haft engelskkurser, bedes du vedlægge dit universitetsbevis sammen med karakterudskriften.
   • engelsktalende skole. Hvis du har studeret på en engelsktalende skole, bedes du sende os et dokument, der beviser dette.
   • engelsk som modersmål. Hvis dit modersmål er engelsk, behøver du ikke sende os nogen beviser, blot nævne dette i din ansøgning.
   • Attest fra en arbejdsgiver. Har du arbejdet på en engelsktalende arbejdsplads i mindst et år? Så send os blot din arbejdsgiverattest, så tjekker vi, om vi kan validere det som tilstrækkeligt.


   Krav til arbejdsprøve

   Ikke alle programmer kræver en arbejdsprøve. Gå til dit program af interesse for at finde ud af, om du skal indsende en arbejdsprøve, og læs mere om kravene til det.

   Visumkrav

   Selvom Changemaker Educations / Futuregames kan give en vis vejledning vedrørende den svenske migrationsmyndighed, er det den studerendes eget ansvar at sikre, at de er berettiget til en svensk opholdstilladelse under studiets varighed og opfylder alle migrationskrav. Da ansøgningsprocessen kan tage tid, opfordrer vi alle succesfulde ansøgere til at påbegynde processen, så snart deres 'adgangsbrev' fra skolen er blevet udstedt.

   Uddannelser på Changemaker Educations/ Futuregames er udpeget som 'Højere erhvervsuddannelser'. Af denne grund søger internationale studerende om opholdstilladelse under kategorien 'Højere uddannelse' via dette link: Opholdstilladelse til studier på videregående uddannelser – Migrationsverket i Sverige .

   Internationale studerende fra visse lande kan også have brug for at få et gyldigt visum for varigheden af studiet. Hvis du er usikker på, om dette er relevant for dig, kan du besøge dette link: Liste over udenlandske statsborgere, der kræver visum for indrejse i Sverige.

   Bemærk: EU-borgere behøver hverken at søge om opholdstilladelse eller visum for at studere i Sverige. Du skal dog registrere dig hos den svenske skattemyndighed, når du ankommer til Sverige. Mere information kan findes her .

   Stipendier og finansiering

   <span translate="no">Futuregames</span> Åbne huse 2023

   Mød Futuregames medarbejdere og elever, få mere at vide om skolen og få svar på alle dine spørgsmål!

   Ranglister

   Start din spilkarriere i Sverige med Futuregames !

   I 2022 blev Futuregames rangeret som den 7. bedste spildesign- og udviklingsskole i verden og den bedste i Nordeuropa af Rookies. Med en række af over 10 uddannelser og kurser undervist på engelsk, tiltrækker Futuregames studerende fra hele verden. Vi tilbyder et virkeligt globalt miljø, hvor forskellige ideer og perspektiver mødes på alle vores lokationer i Sverige – Boden, Karlstad, Skellefteå, Stockholm og nu også Malmø!

   Sverige – Epicentret for spiludvikling

   Det anslås, at omkring hver fjerde person i verden har spillet et spil lavet af svenskere. Det er ikke så mærkeligt, at gaming i Sverige boomer. Omsætningen for den svenske spilindustri voksede til 2,7 milliarder EUR i løbet af 2021, en stigning på 28 % ifølge det svenske spiludviklerindeks 2022.

   Og spilindustrien er større end de store navne som Mojang, King og DICE.

   Hvorfor Futuregames ?

   Med 25 års erfaring i spiludviklingsuddannelser har Futuregames konsekvent rangeret som en af de bedste spiluddannelser i verden. Vores tidligere elever udgør over 14 % af den svenske spilindustri, der arbejder på tværs af spilkunst, spildesign, programmering, spilmarkedsføring og meget mere.

   • 90% af vores studerende får et job i branchen inden for 3 måneder efter eksamen.
   • 14 % af den svenske spilindustri er Futuregames alumner.

   Placeringer

   • Stockholm

    Åsögatan 117, 116 24, Stockholm

   • Boden

    Teknikvägen 3, 961 50, Boden

    • Skellefteå

     Bockholmsvägen 23, 931 62, Skellefteå

     • Karlstad

      Sommargatan 101A, 656 37, Karlstad

      • Warsaw

       Warsaw, Polen

       Spørgsmål