Keystone logo
Future Institute Of Higher Education & Training

Future Institute Of Higher Education & Training

Future Institute Of Higher Education & Training

Introduktion

Future Institute of Higher Education har tilbudt professionelle kurser og eksamensbevissprogrammer siden 1991. I løbet af denne tid har instituttets dokumenterede track record for succes vist sig igen og igen gennem sine kandidaters stabile højtstående resultater. Cirka 70% af instituttets alumner har siden etableret deres egne rentable virksomheder inden for deres relaterede studieretninger.

Future Institute anerkender den nuværende efterspørgsel efter mere fleksible uddannelses- og udviklingsmuligheder. Derfor er vi nu i gang med at konvertere de fleste af vores kurser til at involvere del- eller fuld webbaseret træning (WBT) som alternative valg til et helt klasseværelsesbaseret studie. Dette gøres i et forsøg på at give en bredere sektion af potentielle praktikanter landsdækkende adgang til vores træningsprogrammer.

For at opnå bred anerkendelse som en fremragende online træningsvirksomhed har vi samarbejdet med fremtrædende professionelle undervisere og topbedømte træningsplatforme. Vi arbejder hårdt i vores bestræbelser på at levere førsteklasses træning uanset læringsstien ved konstant at bruge den lærercentrerede tilgang, instituttet er kendt for.

Placeringer

  • Rosario

    Sarmiento,2902, S2001, Rosario

    Spørgsmål