Keystone logo
© Carrianna Field
FutbolLab Spain Soccer Academy

FutbolLab Spain Soccer Academy

FutbolLab Spain Soccer Academy

Introduktion

Om os

FutboLab er et firma specialiseret i træning af fodboldbaner på professionelt niveau.

Vores projekt blev født for 10 år siden som et sports- og iværksætterinitiativ med hånden af en gruppe lidenskabelige fodboldspillere, graduerer nationalt og internationalt i forskellige sportsgrene. Det er skabt for at maksimere forberedelsen af alle fodboldmedlemmer: Trænere, spillere og klubber, både professionelle og semi-professionelle.

FútbolLabs fodboldskole er et højteknologisk fodboldcenter med studerende i mere end 30 lande, og som har til formål at specialisere trænere, fodboldspersoner og kandidater inden for sportsområdet gennem de forskellige topniveau-programmer, inden for idrætsuddannelse i fodbold og i de organisationer, der er nødvendige for at styre sportsenheder eller virksomheder på en specialiseret måde.

Gennem vores certificerede kurser godkendt af prestigefyldte universiteter på nationalt plan ønsker vi at fremme passion for sport og fodbold især ved hjælp af den bedste rådgivning og træning ved hjælp af den mest avancerede metode. Udbyder op til 25 online og blandede kurser med universitetsakkreditering, inkorporering af specialister, der arbejder eller har arbejdet i de bedste og mest berømte spanske klubber og internationalt som blandt andet FC Barcelona, RCD Espanyol, Atletico De Madrid, Sevilla, Benfica.

mission

Hjælp til at nå det maksimale potentiale og nå målene takket være de bedst forberedte fagfolk. Interesseret i at søge excellence og maksimal ydeevne for hver af vores træner for at hjælpe dem med at forbedre taktisk, teknisk, fysisk og psykologisk. Opret og generer merværdi i deres faglige og personlige vækst og udvikling i løbet af læringsperioden.

udsigt

At blive anerkendt som en indflydelsesrig sportsvirksomhed inden for undervisning inden for fodboldens verden både nationalt og internationalt. At være pionerer gennem en effektiv og effektiv organisation af høj ydeevne, der tilbyder værdifulde service til vores træner. At være et førende selskab over hele verden og et benchmark for vores vigtigste konkurrenter med en permanent innovation i kvaliteten af vores tjenester.

værdier

Vi tror på sportens betydning for at tilskynde vores coaches personlige og faglige vækst. Derfor vil vi gennem FutbolLab fange de værdier, der repræsenterer os mest. Innovation, professionalisme, uddannelse, engagement og kvalitet.

Vores metode

FutbolLab er forpligtet til den bedste træning og maksimere potentialet for fodboldbaner. Vi er i øjeblikket det bedste træningsakademi for online fodboldbaner i Spanien. Succesen for vores organisation er baseret på principperne om indsats, enhed, tillid, disciplin og stringens. Disse principper, tilføjet vores medarbejders engagement og øget løbende viden om vores sport, giver os mulighed for at tilbyde de mest komplette kurser til at blive Total Coach

Vi er tilgængelige for dig hver dag på året. Derudover har vi en virtuel campus, hvorfra du kan udtrække al informationen. Teori, specialartikler og videoer opdateres løbende, så du ikke går glip af noget.

Uanset hvad din træning har brug for, har FUTBOLLAB løsningen. Med udgangspunkt i den holistiske ideologi, der er baseret på General Theory of Systems, som omfatter processerne for forberedelse af atleten på en global måde, har vi en uendelig kurser. De forskellige områder af viden, som omfatter aspekter som fysisk forberedelse, anvendelse af psykologi til følelsesmæssig styring, forberedelse af træning til feltspillere og målvagter, analyse af spillet og endda ledelse og koordinering af sportsenheder de er vores specialiteter Fra hver af dem præsenterer vi en underinddeling af indhold, indrammet i kategorierne Master, Expert og Technician, at kunne vælge mellem universitetets titel eller egen titel og giver dig mulighed for at finjustere dit valg af træning.

Komplementeringen af disse sektioner gør det muligt for vores studerende at være overlegen undervisere. Vi er dynamiske mennesker, der er et aktiv for ethvert hold. Vi er meget stolte af vores bidrag til udviklingen af de fagfolk, som vi arbejder med. Mange har nået niveauer af overlegen viden og praksis, som de ikke kunne have opnået uden vores kurser, lærere og trænere.

Placeringer

  • Barcelona

    Barcelona, Spanien

Programmer

    Institutionen tilbyder også:

    Spørgsmål