Keystone logo
Fundació Pere Tarrés

Fundació Pere Tarrés

Fundació Pere Tarrés

Introduktion

Pere Tarrés Fakultet for Social Uddannelse og Socialt Arbejde er sammen med ti andre institutioner integreret i Ramon Llull University. Ramon Llull University (URL), baseret i Barcelona, er et privat non-profit universitet inspireret af humanistiske og kristne værdier, som søger at udføre en offentlig tjeneste. URL's hovedopgave er at levere kvalitets, personcentreret uddannelse, der svarer til samfundets behov.

Ramon Llull University-Pere Tarrés Fakultet for Social Uddannelse og Socialt Arbejde er et førende center for studerende og fagfolk, der er engageret i samfundet og livskvaliteten for individer og samfundet som helhed.

Pere Tarrés-fakultetet er knyttet til Pere Tarrés Foundation, en af de førende non-profit-organisationer i Catalonien og den største dedikeret til uddannelse i fritid.

Fondens mission er at fremme personlig udvikling gennem uddannelse, især i fritiden, og gennem social handling. Dets arbejde har i øjeblikket næsten 500.000 modtagere takket være et team på mere end 3.000 arbejdere og 4.000 frivillige.

Selvom fondens kerneaktiviteter er fokuseret på at give støtte til børn, unge og unge og deres familier, implementerer den også programmer rettet mod ældre og migranter og fremmer mægling, revitalisering af lokalsamfundet, konflikthåndtering og rådgivning og støtte til forbedring af organisationer. .Gennem et forløb, der strækker sig over mere end 60 år, har uddannelse af arbejdere og frivillige i verden af fritidsundervisning og social indsats altid været et centralt anliggende.

Fonden var en pioner i at organisere den første uddannelse for fritidsmonitorer i slutningen af 1960'erne og var også det første organ i Spanien, der for mere end 20 år siden tilbød universitetsstudier i socialpædagogik, nu et gradsfag. Udover at være banebrydende i indførelsen af de første uddannelseskurser i disse emner, erhvervede fonden også stor historisk og videnskapital ved at overtage University School of Social Work fra det tidligere catalanske institut for samfundsstudier i Barcelona. Universitetsskolen havde siden 1930'erne undervist i dette fag, nu kandidatgraden i socialt arbejde.

Fremtidige professionelle inden for socialpædagogik og socialt arbejde vil blive nøgleaktører i fremme af social sammenhængskraft, integration og udvikling, både personligt og fællesskab.

Vi på Pere Tarrés-fakultetet er sociale – hvad med dig?

Placeringer

  • Barcelona

    Santaló, 37, 08021, Barcelona

    Spørgsmål