Keystone logo
French University In Egypt ARKITEKT DIPLOMA
French University In Egypt

ARKITEKT DIPLOMA

El Shorouk City, Ægypten

Request duration

Engelsk, French

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

UFE sigter mod at bringe sine studerende den fremragende franske uddannelse til Egypten. Med en ægte multikulturel oplevelse planlægger universitetet at pleje den næste generation af stifindere og ekstraordinære visionærer på tværs af forskellige områder. Et årti siden dets indvielse har universitetet til formål at bidrage aktivt til udviklingen af uddannelsesstandarder i Egypten. UFE er en bro mellem Europa, Mellemøsten og Afrika i Kairo.

Grundlagt i 2002 er Université Française d'Égypte (UFE) en videregående uddannelsesinstitution under dobbelt tilsyn af egyptiske og franske ministerier for videregående uddannelser. UFE giver et løfte til den nye generation af stifindere. Et løfte om at modtage enestående uddannelsesprogrammer af høj kvalitet, en solid integration på jobmarkedet og en dedikation til at sikre din professionelle fremtid. Navet på fransk videregående uddannelse i Egypten, UFE leverer en multikulturel oplevelse, da den tilbyder en række grader fra anerkendte franske universiteter, akkrediteret af Frankrigs ministerium for videregående uddannelse, forskning og innovation.

En tværfaglig virksomhed, universitetets discipliner inkluderer ingeniørvidenskab, datalogi og kunstig intelligens, ledelse, samfundsvidenskab, arkitektur og anvendte sprog. Kurser undervises på fransk og engelsk i et arabisk-talende miljø.

Vores akademiske mål understøttes af et bredt spektrum af strategiske partnerskaber med Frankrikes fineste uddannelsesorganisationer. Deres ekspertise videregives til vores studerende gennem en mangfoldighed af kurser og programmer. Disse partnere inkluderer Université Paris I Panthéon-Sorbonne, Université Sorbonne Nouvelle, Université de Nantes, Université de Haute Alsace og INSA i Strasbourg, som alle er opført på den internationale placering.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • Diplom i arkitektonisk tekniker (ARTC)
  • Barrie, Canada
  • Online
 • Diploma in Architectural Technician
  • Ottawa, Canada
 • Architectural Technician
  • Barrie, Canada