Keystone logo
Frankfurt School of Finance & Management

Frankfurt School of Finance & Management

Frankfurt School of Finance & Management

Introduktion

Frankfurt School of Finance & Management er en AACSB, EQUIS og AMBA akkrediteret, forskningsledet business school, der dækker alle aspekter af forretningen, ledelse, bank og finans. En imponerende portefølje af tjenester – lige fra uddannelser til Executive Education-programmer, fra forskningsprojekter til rådgivning – betyder, at Frankfurt School fungerer som rådgiver, katalysator og uddannelsespartner for virksomheder og organisationer, for enkeltpersoner, der tager hul på nye karrierer, og for erfarne ledere . Som et center for intellektuel og praktisk aktivitet formulerer handelshøjskolen fremsynede løsninger til verdenen af business, finans og ledelse, hvor dagsordener og problemstillinger hele tiden ændrer sig.

Vi tilbyder uddannelser i topklasse og efteruddannelsesmuligheder i syv forskellige programdivisioner. Vi har fire specialiserede forskningscentre og driver adskillige internationale konsulentprojekter. Alle uddannelses-, forsknings- og konsulentaktiviteter er fokuseret på økonomi og ledelse. Med økonomi mener vi tværgående finansielle aktiviteter hos alle virksomheder, der beskæftiger sig med økonomistyring. Og med ledelse mener vi klassisk virksomhedsledelse, hvor ledere indsætter medarbejdere og ressourcer på en sådan måde, at virksomhedens mål opfyldes så omkostningseffektivt som muligt.

Frankfurt School of Finance & Management stammer fra den finansielle sektor, men i dag nyder vores tjenester også stigende påskønnelse i andre forretningssektorer. I fremtiden vil vi fortsætte med at udvide vores nationale og internationale netværk med erhvervslivet.

Internationale programmer

Nutidens ledere står over for store udfordringer på ekstremt diversificerede og dynamiske markeder, voksende global konkurrence og stadig mere selvhjulpne kunder og leverandører.

I et så komplekst forretningsmiljø er de organisationer, der overlever, dem, der har veludviklede strategier og højt kvalificerede ledere. Executive Education-programmer kan hjælpe ledere med at skærpe deres lederskab og ledelsesevner, give dem mulighed for at lære af bedste praksis og etablere et peer-netværk med nogle af de mest succesrige ledere og virksomheder fra hele verden.

Frankfurt School of Finance & Management har 50 års erfaring med at uddanne ledere og medarbejdere. Vi tilbyder adskillige lederuddannelser og anden skræddersyet træning, designet til at sikre, at ledere er i stand til at opfylde kravene i nutidens krævende marked.

Vores portefølje

Vores uddannelsesprogrammer omfatter undervisning på stedet med et højt kvalificeret og erfarent fakultet, selvstudium, webbaseret træning og vejledning samt internationalt anerkendte eksamener og certificeringer.

Frankfurt School tilbyder en bred vifte af fagområder inden for bank og finans, generel ledelse og ledelse. Kunder nyder godt af ekspertisen og undervisningserfaringen fra vores næsten 3.000 adjungerede fakulteter og eksperter, som leverer foredrag og undervisningsmateriale på tysk, engelsk, fransk, spansk og russisk.

Vi leverer lederuddannelser på alle niveauer, fra junior- til seniorledere, herunder lederuddannelser på bestyrelsesniveau, i en lang række virksomheder eller institutioner fra finans- og andre brancher.

Især inden for tilpassede lederuddannelsesprogrammer tilbyder Frankfurt School en bred vifte af tjenester:

 • analyse af træningsbehov
 • skræddersyet uddannelsesprogram design
 • skræddersyet produktion af seminarmaterialer og af studiebøger
 • e-læringsplatforme og webbaseret træningsprogramadministration på vegne af vores kunder

Master programmer

Når du har lagt grundlaget for en succesfuld karriere med en bachelorgrad, er næste skridt at udvikle din viden og opbygge dine færdigheder. Hos Frankfurt School of Finance & Management kan du tilmelde dig et masterprogram i en hvilken som helst af syv specialistdivisioner – hver tilbyder dig grundig forberedelse til en fremtidig lederrolle; hver gør det muligt for dig systematisk at opnå den afgørende fordel i forhold til dine konkurrenter. De fleste af vores kandidatuddannelser undervises på engelsk, hvilket er med til at åbne døren til en international karriere.

Krævende og intensive, højt motiverede studerende, der er interesserede i at lære om nøgleaspekterne af finans og bank i en fortættet periode, bør søge.

Højdepunkter

 • Foredrag og tutorials ledet af brancheeksperter
 • Små diskussionsgrupper
 • Finansielle institutionsbesøg
 • Interaktion mellem studerende fra hele verden
 • Teambuilding, sociale og sportslige aktiviteter
 • Kulturel udflugt til Heidelberg (inklusive et besøg på deres berømte slot)
 • Udforsk tysk mad, drikkevarer og kultur (inklusive en guidet bytur)

Akkrediteringer

EFMD Equis-akkrediteretAMBA-akkrediteretAACSB-akkrediteret

Placeringer

 • Frankfurt

  Frankfurt School of Finance & Management Adickesallee 32-34, 60322, Frankfurt

 • Düsseldorf

  Düsseldorf, Tyskland

  Spørgsmål