Keystone logo
First City University College (formerly KBU International College)

First City University College (formerly KBU International College)

First City University College (formerly KBU International College)

Introduktion

Vores rejse som Kolej Swasta Bandar Utama (KSBU) begyndte i 1990 i 6 enheder af 4-etagers butikspartier i Damansara Uptown, Damansara Utama, Petaling Jaya, mens vi ventede på færdiggørelsen af vores specialbyggede permanente campus i Bandar Utama, en ny og vellykket blandet udviklingsby i Petaling Jaya. Efter flytning til vores permanente campus skiftede KBU navn til KBU International College. I 2015 blev vi hævet til college og omdøbt til First City University College (First City UC).

Vores permanente campus er designet til at sikre et befordrende lærings- og undervisningsmiljø understøttet af avanceret udstyr og faciliteter. Understreger, at uddannelse ikke kun handler om at studere, vi har inkluderet både udendørs og indendørs rekreative faciliteter på campus såsom en fodboldbane, futsal, badminton og basketballbaner, bordtennisborde og et dansestudie. Vi tilbyder også studerende med aircondition og en-suite badeværelser, der kan rumme mere end 800 studerende inden for og på tværs af vejen fra campus. First City UCs studerende vil have en holistisk og sund oplevelse af campuslivet i forberedelsen til deres fremtidige karriere.

I næsten 30 år har First City UC været førende inden for levering af overkommelig, kvalitets- og branche-relevant uddannelse til malaysiske og internationale studerende. First City UC tilbyder en bred vifte af programmer, der opfylder de strenge krav fra det malaysiske kvalifikationsagentur (MQA) til kvalitet og levering af programmer. First City UC samarbejder også med velrenommerede udenlandske universiteter. Et sådant samarbejde er vigtigt for benchmarking af First City UCs standarder og kvalitet på internationalt niveau.

Placeringer

  • Petaling Jaya

    Petaling Jaya, Malaysia

    Spørgsmål