Keystone logo
© TESS
FERRANDI Paris

FERRANDI Paris

FERRANDI Paris

Introduktion

FERRANDI Paris er en gæstfrihedsskole, medlem af Conférence des grandes écoles (CGE, som træner eliten inden for gastronomi og gæstfrihed til at være fornyelsesaktører i Frankrig og i udlandet. FERRANDI Paris blev oprettet for 100 år siden, som en højere uddannelsesinstitution ( EØSU), der tilhører CCI Paris Ile-de-France Education.

Skolen har flere generationer af fremtrædende kokke og kulinariske og gæstfrie ledere , kendt for deres karakteristiske kulinariske værker og talent for innovation.

Anerkendt for sit ekspertiseniveau alle steder og til enhver tid tilbyder skolen kurser fokuseret på at mestre det grundlæggende, evnen til at innovere, tilegne sig ledelsesmæssige og entreprenante færdigheder og øve sig i virkelige situationer:

Mere end en skole, FERRANDI Paris er et rum for opdagelse, inspiration og udveksling , der blander køkken, ledelse, kunst, videnskab, teknologi og innovation. Det forener de største navne i sektoren omkring udfordringerne med fornyelse i gæstfrihedsbranchen og kulinarisk kreativitet.

En fanebærer af den franske gæstfrihedskunst og medlem af det interdepartementale turismeråd, Atout France Strategic Committee og Conference of Excellence in Tourism, tiltrækker skolen elever fra hele verden hvert år.

missioner

Uddanne skuespillere af fornyelse i gastronomi og gæstfrihed

  • Tilbyde sunde, omfattende og anerkendte kurser for alle professioner inden for gastronomi og hospitality management, for at levere skræddersyede løsninger, der opfylder sektorens behov
  • Ledsage transformationen i lyset af nye forbrugsmønstre, digitalisering, tekniske og lovgivningsmæssige udviklinger og ny ledelsespraksis.
  • Bidrage til iværksættersuccesen for fagfolk i catering- og gæstfrihedsbranchen, såvel som dem, der ønsker at forbedre deres færdigheder eller skifte karriere.

Nære ambitioner

  • Overfør smagen for ekspertise til vores studerende og lærlinge sammen med vores unikke ekspertise, der kombinerer tradition og innovation
  • Fremme undervisning og en tankegang, der stimulerer stringens, nysgerrighed, frækhed og lysten til at innovere
  • Identificer og tilskynd talenter, så hver person får en rig og inspirerende læringsoplevelse, både individuelt og kollektivt, for at give dem mulighed for at få tillid til deres evner og træffe de bedste valg for deres karriere.

Forsvar og del vores kulturarv

Formidle franske kulinariske og gæstfrie færdigheder, som er en del af vores kulturarv, for at inspirere til nye faglige valg og rejse nye talenter.

Værdier

FERRANDI Paris tilbyder unikke kurser og support

Hver af vores kandidater er en ønskelig kandidat for virksomheder: teknisk fejlfri, ansvarlig, i stand til at arbejde i et team og implementere nye, kreative og effektfulde forslag.

Vores undervisning er opbygget omkring 6 nøgleværdier:

  • Høje standarder for brændstofambition
  • Kreativitet til at udfordre koder, lede initiativer og skille sig ud
  • Generøsitet for at øge tilliden, drivkraften for succes
  • Hyggelighed for at fremme udvekslinger og holdånd
  • Ansvar for at tage udfordringerne med bæredygtig udvikling op i vores fag
  • Integritet alt overskud geninvesteres i træning af elever og lærlinge i overensstemmelse med vores historiske mission om at tjene offentligheden

Excellence på alle områder og til enhver tid

  • I paladser, livsstilshoteller, Michelin-stjerne restauranter, bistronomi og madservice
  • I høj kvalitet madlavning og indkvartering
  • I respekt for mennesker og miljø

En skole, der er åben for mangfoldighed

Vi byder unge studerende med forskellig baggrund fra hele verden velkommen, der tilbyder kvalifikationer inden for madlavning, gæstfrihed, service og bordkunst, såvel som at modtage fagfolk, der sigter mod at perfektionere deres færdigheder eller skifte karriere.

Det, der betyder noget, er din passion for de krævende erhverv, som vi giver uddannelse til, din nysgerrighed og din vedholdenhed.

Statistik

  • Internationale studerende:

    8%

  • 0
  • Student -til -fakultet forhold:

    12 til 1

Campus funktioner

Paris Campus

En førende destination for forretnings- og fritidsrejsende verden over, Paris er FERRANDI Paris historiske hjemsted i hjertet af Île-de-France-regionen med næsten 2.500 klassificerede hoteller og 2.300 restauranter.

I hjertet af Montparnasse og Saint-Germain-des-Prés-distriktet

25000 kvm klasseværelser og laboratorier på det historiske Campus of Ferrandi
Et campus beliggende i hjertet af Paris, nær de mest berømte steder; restauranter og monumenter
Et program designet af fagfolk inden for fransk køkken & wienerbrød og pædagogik

Dijon Campus

Dijon, hovedstaden i Bourgogne-Franche-Comté-regionen i det centrale østlige Frankrig, er en kulturdestination par excellence. Den er officielt anerkendt som en "Kunst- og Historieby" og har et stort beskyttet område på 97 hektar.

FERRANDI Paris , Dijon campus, en unik og moderne bygning i hjertet af byen

Beliggende i Bourgogne, lige ved siden af hjertet af den berømte by Dijon og 1 km fra vinmarkerne, er vores helt nye campus en del af den nye Cité Internationale de la Gastronomie et du Vin.

Saint-Gratien Campus

Ved porten til Montmorency-dalen og elleve kilometer nord for Paris er Saint-Gratien tæt på områder med høj økonomisk aktivitet.

Saint-Gratien Campus, 5.000 m² state-of-the-art teknisk udstyr

Saint-Gratien campus blev bygget i 2014 af CCI Paris Ile de France og har et areal på 5.000 m² og er udstyret med avancerede tekniske faciliteter. Bygningen er en del af en High Environmental Quality (HEQ) tilgang med et Low Energy Building-mærke.

    Indlæggelser

    FERRANDI Paris tilbyder flere programmer fuldt undervist på engelsk både i Hospitality Management og Culinary Arts for internationale studerende.

    Trin 1 – Online ansøgning

    Udfyld venligst ansøgningen i 'anvend her' sektionen på vores hjemmeside, som kan tilgås ved at klikke her:

    • Kopi af højeste opnåede grad
    • Pas kopi
    • Curriculum vitae
    • Motivations brev
    • Referencebrev (hvis relevant)
    • Kopi af ethvert kulinarisk certifikat eller opnået grad (hvis relevant)
    • Bevis for betaling for ansøgningsgebyrer (hvis relevant)
    • Bevis på engelsk flydende (valgfrit, men anbefales)

    Bemærk venligst, at for at følge et internationalt program i kulinarisk kunst på FERRANDI Paris , skal du være mindst 18 år gammel, når dit program begynder.

    Dokumenter skal oversættes til engelsk af en officiel oversætter. Kopier accepteres, dog kan der anmodes om originale dokumenter.

    Når du har indsendt din ansøgning, modtager du en bekræftelses-e-mail, og din fil vil blive gennemgået af vores optagelsesteam.

    Trin 2 – Udvælgelsessamtale (afhænger af programmet)

    Kvalificerede kandidater til de intensive og avancerede professionelle programmer inviteres til en 20 til 30-minutters online udvælgelsessamtale med en optagelsesmedarbejder.
    Målet med dette møde er bedre at forstå kandidatens baggrund, karrieremål og motivation for at blive medlem af FERRANDI Paris .
    Bemærk venligst, at kandidater til Advanced Program også stilles tekniske spørgsmål om det program, de søger til (fransk wienerbrød eller fransk køkken) under interviewet. Dette er vigtigt, da programmet henvender sig til erfarne fagfolk, der allerede mestrer grundlæggende teknikker.

    Trin 3 – Admissions Jury

    Vi afholder Admissions Jurys hver uge. Admission Board mødes for at gennemgå din ansøgning i detaljer samt feedback fra din udvælgelsessamtale. Vi vil overveje alle de formelle aspekter af din ansøgning, herunder din akademiske baggrund, erhvervserfaring og international eksponering, samt et motivationsbrev og, hvis det er relevant, et anbefalingsbrev.

    Trin 4 – Beslutning om optagelse

    Beslutninger træffes næsten hver uge, og kandidater får besked inden for 48 timer efter Admissions Juryen. Vores optagelsesrepræsentanter vil give dig besked om dine resultater via et officielt brev via e-mail. Hvis et positivt resultat, udover et officielt optagelsesbrev, modtager kandidater også et dokument med de næste trin for deres tilmelding.

    Visumkrav

    EU-studerende

    EU-borgere og statsborgere i Liechtenstein, Norge, Island, Sverige og Schweiz behøver ikke visum.

    Ikke-EU-studerende

    Borgere fra alle andre lande skal ansøge om et 12-måneders Visa Long Séjour – Titre de Séjour étudiant (VLS-TS) (Long Stay Student Visa) på et fransk konsulat eller ambassade eller Campus France bureau. Dette vil også give dig mulighed for at arbejde i Frankrig.

    Vigtige noter

    • Du kan ikke opholde dig i Frankrig på et opholds-VISUM udstedt til et andet EU-land
    • Hvis du har et VISA (studerende eller andet) gyldigt i et andet EU-land vil dette ikke dække dit ophold i Frankrig; du skal ansøge om en VLS-TS for Frankrig

    (Du har et visum, der er gyldigt i 6 til 12 måneder, som du skal validere, når du ankommer til Frankrig.)

    • Hvis du i øjeblikket bor i et land, hvor du ikke har officielt statsborgerskab, er det muligvis ikke muligt at ansøge om dit visum fra dette land, du skal vende tilbage til dit statsborgerskabsland for at indgive ansøgningen
    • Hvis du er en medfølgende ægtefælle eller har en anden form for status i Frankrig, skal du sørge for at tjekke med FERRANDI og/eller med de franske myndigheder, der er tættest på dig, om din berettigelse til at gennemføre studier og til at tage et internship
    • Deltagere, der kræver et visum, opfordres til at kontakte det nærmeste franske konsulat eller Campus France Bureau så hurtigt som muligt for at finde ud af, hvad ansøgningskravene er. Krav og behandlingstider varierer fra land til land, så sørg for at tage sig af dette rettidigt.
    • Du skal fremvise et tilmeldingsbevis (den "attestation", der er inkluderet i din adgangspakke, samt anden dokumentation vedrørende dit ID, økonomiske situation osv. Du kan kræve anden dokumentation fra FERRANDI (f.eks. en kvittering for depositum) – hvis dette er tilfældet, så lad os det vide, og vi vil med glæde give det.

    Studenterklæringer

    Placeringer

    • Paris

      Rue de l'Abbé Grégoire, 28, 75006, Paris

      • Dijon

        Parvis de l'unesco, 12, 21231, Dijon

        Spørgsmål