Keystone logo
Fanshawe College Graduate Certificate in Advanced Live Digital Media Production
Fanshawe College

Graduate Certificate in Advanced Live Digital Media Production

30 Weeks

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Sep 2024

USD 16.429 *

På campus

* for internationale studerende | USD 5.691,98 samlede programomkostninger for canadiske studerende

Introduktion

Video er blevet indarbejdet i alle facetter af vores liv, i udsendelser, biografer, online og alle tænkelige kommercielle eller virksomhedsmiljøer. Seerne forventer i stigende grad personlige underholdningsoplevelser med live video. Lær at forstå og trives i dette live-produktionsmiljø med Fanshawes Advanced Live Digital Media Production-program. Dette otte måneder lange kandidatcertifikat vil forberede dig til at arbejde i mange aspekter af tv-, film- og videoproduktionsindustrien som historiefortæller, instruktør eller producer.

Din læringserfaring

Fanshawes avancerede digitale medieproduktionsprogram giver eleverne viden og færdigheder til at arbejde i en række roller inden for medieproduktion som reaktion på øget efterspørgsel efter live-videoproduktion og -streaming i øjeblikket.

Alle faser af live- og optaget videoproduktion vil blive undervist i hele dette Fanshawe College-program, inklusive præproduktion, produktion, postproduktion, levering og genbrug. Du lærer og implementerer den fulde liveproduktionsproces, fra planlægning og skrivning til live levering af programmering. Bliv fortrolig med avanceret feltproduktion og nuværende teknologi såsom avanceret netværk og sammenkobling af produktions- og streamingteknologier. Du lærer også om iværksætteri og forretningsmuligheder som selvstændige produktionsvirksomheder.

Anvend det, du lærer, og udvid din portefølje og netværk gennem enten et praktikophold eller et tværfagligt projekt, der involverer live videoproduktion. Du vil producere en række levende kreativt indhold, såsom live nyheder, mobil- og placeringsvideoer inden for atletik, musikvideoer og eSports-programmering. Studerende vil også koordinere live levering af begivenhedsprogrammering til vores lokale kabelpartner, Rogers TV, og få erfaring med Image Magnification (IMAG) produktion af konference- eller koncertarrangementer.

Uddannet med færdigheder og erfaring til at arbejde som producer, instruktør, tekniker eller koreograf, der overvåger og kontrollerer de tekniske og kunstneriske aspekter af film, tv, videospil, radio, dans og teaterproduktioner. Kandidater er også kvalificerede til job som broadcast-teknikere, konfigurering og drift af produktionsudstyr til at distribuere live og tv og begivenheder til at producere lyd- og videoudsendelser til internettet. Disse roller kan findes i et produktionsselskab, radio- eller tv-station, videospilselskaber, broadcast-afdelinger, reklameselskaber, lydstudier og pladeproduktionsselskaber.

Indlæggelser

Programundervisning

Om skolen

Spørgsmål