Keystone logo
Fanshawe College College Certificate i 911 og Public Safety Communications
Fanshawe College

College Certificate i 911 og Public Safety Communications

Online Canada

36 Weeks

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

CAD 16.191 *

På campus

* samlet gebyr for canadiske studerende. $16.191 for internationale studerende

Introduktion

Nødkommunikationsprofessionelle, herunder 911-udsendte, giver en rolig og betryggende tilstedeværelse til dem, der oplever en krise, og fungerer som et vigtigt led i videregivelse af information til politi, brandvæsen og paramedicinere. Fanshawes 911 og Public Safety Communications et-årigt program giver eleverne den grundlæggende viden og specialiserede kommunikationsevner, der kræves for at arbejde i det meget krævende og uforudsigelige felt af offentlig sikkerhedskommunikation.

Din læringserfaring

I overensstemmelse med de nuværende industristandarder har dette etårige certifikatprogram et praktisk og omfattende læseplan, der dækker krisekommunikation, hændelseshåndtering, gældende lovgivning og personlig sundhed og velvære. Du vil blive komfortabel med at bruge state-of-the-art Intergraph® Computer-Aided Dispatch (cad)-software, mens du behandler og sender simulerede nødopkald i vores realistiske nødtelefonilaboratorium. Du får også mulighed for at fuldføre din læring med en seks-ugers placering i forårssemesteret.

Ansøgere skal gennemføre Workplace Hazardous Materials Information System (WHMIS) certificering før starten af ​​feltplaceringskomponenten i programmet (ca. uge 2). Det anbefales, at ansøgere har tidligere tastaturerfaring, da eleverne skal opfylde en tastaturkompetence på 40 ord i minuttet for at gennemføre programmet.

Uddannelsesbureauer forbeholder sig retten til at foretage straffeattest og/eller baggrundstjek, før de tillader en studerende at deltage i en praktikplads hos bureauet. De forbeholder sig også retten til at nægte en studerende adgang til en praktikplads og ikke afsløre årsagen(e) til at nægte adgang til deres facilitet. Studerende, der ikke er i stand til at bestå et tjek af strafferegistret og retslige anliggender (CRJMC), vil blive nægtet adgang til feltplacering og vil modtage en ikke-bestået karakter i feltoplevelseskurset.

Indlæggelser

Programundervisning

Karrieremuligheder

Om skolen

Spørgsmål