We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Keystone logo
© Domus Academy
European University of Rome - Summer school

European University of Rome - Summer school

European University of Rome - Summer school

Introduktion

Universitetet

Et internationalt universitet baseret på store menneskelige værdier beskæftiget med førende fremtidige fagfolk. Et godt valg til etisk og kulturel uddannelse.

Hvem vi er

Et italiensk universitet

Det Europæiske Universitet i Rom (EUR) er et privat, juridisk anerkendt universitet, der frigiver akademiske kvalifikationer med juridisk værdi. EUR tilbyder bachelorgrader i økonomi og forretningsstyring (L-18), psykologiske videnskaber og teknikker (L-24) og turisme og landstyring (L -15); Kandidatgrad i økonomi og innovationsledelse (LM-56) og psykologi (LM-51); Master's enkeltcyklus grad i jura (LMG-01) og videnskaber inden for grunduddannelse (LM-85 bis). Desuden tilbyder det ph.d. og uddannelseskurser.

kristen

Det europæiske universitet i Rom, der blev grundlagt i 2004 af den religiøse forsamling af Legionaries of Christ, er en del af den store tradition for den katolske kirke og et internationalt netværk af universiteter.

Hvor enhver studerende er kernen i et innovativt uddannelsesprojekt

De år, der er dedikeret til videregående uddannelse, repræsenterer et spændende og afgørende øjeblik i livet: Det europæiske universitet i Rom hjælper unge studerende til at vælge deres karriere i henhold til deres mål og ønsker. Gennem dette styrkes den enkelte elevs talent.

Det europæiske universitet i Rom er beliggende i et moderne campus. Kurserne, der tilbydes, er kendetegnet ved en interaktiv og dynamisk måde at undervise på, så de studerende kan etablere et direkte forhold til hver professor, og det fører til et autentisk akademisk samfund. Foredrag forelagt for at bringe et højt læringsniveau gennem en meget effektiv undervisningsmetode.

Som afhængighed inkluderer læringsprocessen i forskellige grader aktiviteter inden for socialt ansvar og blød færdigheds udvikling for at øge en positiv holdning og engagement over for andre.

Den akademiske uddannelse gennemføres gennem studier i udlandet. Dette betyder at uddybe sprogfærdigheder, udvide kulturel baggrund og leve vigtige oplevelser for menneskelig og professionel vækst.

Det Europæiske Universitet i Rom hjælper også kandidater med at finde jobmuligheder gennem praktikpladser, praktikophold og jobsamtaler.

For et nyt samfunds udvikling

Det Europæiske Universitet i Rom uddanner fagfolk og mennesker med solide værdier, opmærksomme på deres engagement, som vil være ansvarlige for at opbygge en ny ånd for at fremme folks værdighed.

Università Europea di Roma: vi lærer folk, vi uddanner fagfolk.

116043_pexels-photo-864994.jpeg

Universitetsområde

Det europæiske universitet i Rom har bygget sit campus efter moderne arkitektoniske kriterier uden barrierer med masser af plads til at bo og dele: studieområder, bibliotek, fritidsområder, cafeteria, klasseværelser til rådighed for studerende, selv når der ikke er forelæsninger. Campus, der skal boes hele dagen. Lærer- og administrationspersonalet er altid tilgængelige for at give hurtige svar og undgå unødvendig kø.

Universitetet er udstyret med masser af gratis parkeringsområder og er let tilgængelige med offentlig transport (10 minutters tog fra Stazione di San Pietro). Desuden er hurtig og gratis WiFi tilgængelig overalt. Sikkerhed og kontrol er et vigtigt punkt i universitetets ledelse; en dedikeret overvågningstjeneste er tilgængelig 24 timer i døgnet.

115254_110883_pexels-photo-1595391.jpeg

Placeringer

  • Rome

    Via degli Aldobrandeschi, 190, 00163, Rome

    Spørgsmål