Keystone logo
European Centre for Career Education

European Centre for Career Education

European Centre for Career Education

Introduktion

Vi oplevede alle frygt og angst i starten af vores karriere. Arbejdsverdenens store ukendte er skræmmende og skræmmende. Men det behøver det ikke at være.

European Centre for Career Education blev grundlagt med det ene formål at bygge bro mellem eksamen og de første skridt i din karriere. Vi har perfektioneret et program med fokus på bløde og hårde færdigheder i dit fag, netværk og praktikoplevelse. 3 ugers foredrag, workshops og arrangementer med garvede fagfolk, 4 ugers garanteret praktik og en uge for dig at rejse.


Med seks års erfaring, mere end 500 partnervirksomheder, 3 regi, et voksende fællesskab af universiteter og mere end 1200 karrierer styrket, mener vi, at vi er på rette vej.

Sommerprogrammer

ECCEDU blev oprettet for at give en langsigtet løsning på de alt for teoretiske tendenser inden for universitetsuddannelse og karriererådgivning. Vi bygger kløften mellem vores studerendes akademiske viden og den virkelige erfaring, der bygger på det teoretiske fodfæste, som universiteterne giver.

Vi tror på, at kombinationen af teoretisk viden og praktiske færdigheder er en væsentlig forudsætning for, at studerende kan få succes på deres fremtidige områder. Vores to måneder lange sommerprogrammer er fokuseret på jura, international virksomhed, informationsteknologi, arkitektur og design, bæredygtighed og teknik. Uddannelserne består af tre ugers intensive praktiske kurser og fire ugers praktik i en af de mere end 500 internationale virksomheder rundt om i Schengen-området.

Foredrag og undervisere

Hver sommer, i tre uger, underviser vi vores elever i praktiske emner, som sjældent når frem til de akademiske læseplaner. Disse emner er udvalgt omhyggeligt for at sikre, at de forbliver relevante og dækkes af aktive fagfolk, som anses for at være eksperter på deres områder. Blandt vores talere er Radek Špicar (præsident, Aspen Institute), Leoš Dvořák (chef for digitalisering, Valeo), Václav Nekvapil (Managing Partner, CEC Government Relations), Klára Sommerová (Medstifter og leder, (S)právně), Miroslav Černý (koordinator for afdelingen for intellektuel ejendomsret, ŠKODA AUTO, as), Petra Hrušková (manager, Global TA Operations hos Red Hat), Pavlína Louženská (Business and Innovation Strategist, 2FRESH Prag) og mange andre.

131377_WM68.jpg

Praktikophold efter ECCEDU

ECCEDU -programmer handler ikke kun om at bruge tid i klasseværelset; tværtimod. Efter tre ugers intensive praktiske kurser får vores studerende en chance for at bruge og forbedre deres nyerhvervede viden ved at gå på en fire uger lang praktikplads i en af de førende virksomheder, der opererer i deres sektor.Vi samarbejder med virksomheder som Siemens, UniCredit Bank, Lego og Coca-Cola; advokatfirmaer såsom DLA Piper og Linklaters; og studier som Jestico+, Whiles Architecture og Chapman Taylor Architects samt mange andre for at give værdifulde erfaringer, færdigheder og knowhow.

Alle vores partnere er opmærksomme på det enorme kløft mellem traditionel uddannelse og virkelighedssituationer; derfor blev de med glæde enige om at deltage i at forberede vores studerende til at blive succesrige fremtidige ledere og anerkendte eksperter på deres respektive områder.

131376_WM75.jpg

Stipendier og finansiering

BeløbAnsøgningsfrist
One full scholarship every year because we care about giving a chance to those who can not afford our programs.2,000 EURFebruary 29, 2024
Social scholarship offers up to 50% off the program fee for eligible applicants. 500 EURFebruary 29, 2024

Campusliv og faciliteter


Traditionelt åbner vores sommerprogrammer med en velkomstgallaaften for ECCEDU-studerende. Denne begivenhed giver mulighed for at møde inspirerende mennesker, såsom stiftere, advokater, virksomhedsledere eller arkitekter. Forskellige teambuilding-aktiviteter organiseres gennem foredragsdelen af programmet, såsom grill, flugtspil, laserspil eller sightseeing og shopping efter lokale produkter; og ture rundt i Tjekkiet (Kutná Hora, Český Krumlov) og til udlandet (Wien, Berlin). Et ECCEDU-certifikat gives ved slutningen af hvert program under en uformel prisoverrækkelse, normalt i form af grillfest. Derudover giver praktikvirksomhederne anbefalingsbreve eller praktikbeviser.

Placeringer

 • Prague

  Prague, Tjekkiet

 • Dubai

  Dubai, Forenede Arabiske Emirater

 • Bucharest

  Bucharest, Rumænien

  • 7th Avenue

   7th Avenue, USA

  Spørgsmål