Keystone logo
European Bartender School

European Bartender School

European Bartender School

Introduktion

Siden vi begyndte i 1999 har European Bartender School gjort 70.000 studerende til meget dygtige bartendere og løsrevet dem over hele verden. Som verdens førende bartenderskole er vores kurser de mest udviklede i branchen og er designet af anerkendte eksperter.

Men vi er meget mere end bare en bartenderskole. EBS er en 360 ° oplevelse designet til at gøre dig til den bedste bartender og person, du kan være.

Gennem vores kurser får du uovertruffen træning, et globalt anerkendt certifikat, et netværk af livslange venner og chancen for at rejse verden rundt. Derudover får du støtte før, under og efter dit kursus, uanset om det er at vælge din destination eller finde arbejde rundt om i verden.

Start en karriere, der kan tage dig hvor som helst. Deltag i European Bartender School .

Få en globalt anerkendt bartending kvalifikation

Vi er stolte af at være den største og mest prestigefyldte bartenderskole i verden. Vi har uddannet flere mennesker end nogen anden barskole og omdannet 70.000 studerende til dygtige fagfolk. Et EBS-certifikat anerkendes og respekteres af barer, restauranter og klubber overalt i verden, så du får første valg af brancheens topjob efter uddannelsen. Og med det internationale bartenderkurs og det avancerede bartendekurs får du også livslang adgang til vores online platform EBS MatchStaff, der forbinder dig med de bedste arbejdsgivere over hele verden.

Bartend din vej rundt om i verden

Med 25 skoler spredt over fem kontinenter er EBS bygget til rejsende og eventyrssøgere. Gennem os får du opleve en anden del af verden - eller hvis du forbliver lokal, en helt ny side af din hjemby. Med vores kurser får du chancen for at markere ting fra din spandliste. Rejse jorden rundt? ✔️ Skift karrierevej? ✔️ Lav en helt ny gruppe venner? ✔️ Vi vil have dig til at føle, at nu er det tid til at stoppe med at sige 'en dag' og begynde at leve dit bedste liv.

Del uforglemmelige oplevelser med nye venner

Fra din allerførste dag bliver du velkommen til samfundet med åbne arme. Og længe efter dit kursus vil du fortsætte med at være en del af det og drage fordel af mange karrieremuligheder og netværksmuligheder. Og gennem at studere og leve med dine kursusmedlemmer, vil du hurtigt danne stærke venskaber, der vil vare livet ud.

Lev livet som en EBS-kandidat

Opdag nye steder

Uanset om du vil leve det nede i Sydney, leve dine paradis-ø-fantasier i Phuket eller leve la dolce vita i Rom - vi har 25 destinationer, som du kan opdage.

Frihed og fleksibilitet

Når du studerer, kan du nyde stabiliteten ved at vide, at du kan finde arbejde, uanset hvor du ender.

Gør fantastiske minder

Mød en helt ny gruppe mennesker og skab venskaber og minder, der vil vare livet ud.

Om os

Etableret i 1999

Siden 1999 har vi udvidet over hele kloden og har åbnet over 28 bartenderskoler over 5 kontinenter. I de sidste 20 år har over 70.000 mennesker taget vores unikke kurser, hvoraf mange er gået for at opnå ekstraordinære ting.

Over 28 skoler over hele verden

Vi har skoler i 20 lande i Europa, Asien, Nordamerika, Australien og Afrika. Vi tilbyder dig byområder, badebyer og endda en skisportssted i Alperne.

Over 7000 mennesker deltager hvert år i vores bartending familie

Vi er den største bartenderskole i verden med hensyn til antallet af studerende, vi uddanner, og antallet af skoler, vi har over hele verden. Derfor er vores certifikat globalt anerkendt og er noget at være stolt af.

Verdens mest udviklede bartender-programmer

Vores bartenderkurser er de mest avancerede i branchen og er designet af fem verdenskendte bartendereksperter. Vi opdaterer regelmæssigt vores kurser for at sikre, at vi altid giver vores studerende den mest ajourførte industripraksis.

Placeringer

 • Barcelona

  Passatge del Patriarca 6-1, 08002, Barcelona

 • Paris

  30 bis, Rue Girard Montreuil, France, 93 100, Paris

 • London

  Basement Unit Block B001/2 Tower Bridge Business Complex 100 Clements Road, SE16 4DG, London

 • Phuket

  Ban Kata Beach, 98/84-85 Beach Center Kata Rd., 83100, Phuket

 • New York

  327 Stagg Street, 2nd Floor Brooklyn, 11206, New York

 • Amsterdam

  Paasheuvelweg 34H BJ Amsterdam, 1105, Amsterdam

 • Cape Town

  40 Woodlands Road Woodstock 7915 Cape Town South Africa, , Cape Town

 • Stockholm

  Luntmakargatan 36, 111 37, Stockholm

 • Rome

  Via Crescenzo del Monte 36, 00153, Rome

 • Kos

  Lawrence Apartments Odos Riminiton, Lambi Kos 85300, Greece, , Kos

 • Sydney

  9 Wellington Street Chippendale NSW 2008, Sydney, , Sydney

Spørgsmål