Keystone logo
eta College

eta College

eta College

Introduktion

En passion. En karriere. En måde at leve på.

eta College er et privat gymnasium med speciale i kvalifikationer, der fører til beskæftigelse i sports- og fitnessindustrien.

Disse kvalifikationer er registreret på Higher Education Qualifications Framework (HEQSF) samt på Undergraduate Qualifications Sub Framework. De er benchmarked mod de bedste internationale standarder inden for sport og fitness, hvilket betyder, at vores kandidater er veludstyrede til at finde beskæftigelse i Sydafrika og over hele verden.

Tim Mossholder / Pexels

118658_pexels-photo-1080882.jpeg

eta er stolt af at være førende inden for uddannelsesprogrammer for sport og fitness industrien. Som et engangsformål sports- og fitnessskole dedikerer vi os til at levere dynamiske læringsprogrammer, der fører til internationalt benchmarked kvalifikationer.

Vores erhvervsprogrammer er godkendt af CATHSSETA, og vores videregående uddannelser er akkrediteret af CHE. Vores kvalifikationer er registreret på National Qualifications Framwork (NQF) af den sydafrikanske kvalifikationsmyndighed (SAQA).

Ved opfyldelsen af vores akkrediteringskriterier er vores videregående uddannelsessteder registreret hos Institut for Videregående Uddannelse som en privat videregående uddannelsesinstitution.

For at sikre, at vi imødekommer behovene for sport og fitness i Sydafrika, er eta også en licenseret tjenesteudbyder med Sport and Recreation South Africa (SRSA).

Vores kvalifikationer er benchmarked mod international bedste praksis inden for sport og fitness; således er vores kandidater i stand til at finde beskæftigelse i sydafrikanske og over hele verden.

Studerende kan studere coaching videnskab, fitness eller sport ledelse.

Der er mulighed for at forfølge fuldtidsstudier , som er ideel for skolens forlængere; deltidsstudier , hvilket er fantastisk for dem, der ønsker at lave karriereændringer eller lære mere om deres interesseområde. For dem, der ønsker fleksibilitet med deres studier, er onlineindlæring en perfekt løsning.

Victor Freitas / Pexels

118659_pexels-photo-703016.jpeg

eta adskiller sig ved at være et specialiseret sports- og fitnessuniversitet, der fuldstændigt fordyber sine studerende i deres emne sport, fitness eller sportsledelse. Vi afbalancerer klasselære teori og forskning med praktisk læring og arbejdsbaseret erfaring.

Vores studerende forlader os fitter, stærkere end da de startede og de uddanner dygtige og klar til arbejdspladsen.

eta har tolv campusser. Disse er placeret i Bloemfontein, Botswana, Cape Town, Durban, East London, George, Johannesburg, Mauritius, Namibia, Port Elizabeth, Pretoria og Stellenbosch.

DHET-registrerede campus er BFN, CPT, DBN, GRG, JHB, PTA, STB. Vi har yderligere websteder, der tilbyder CATHSSETA akkrediterede programmer i PLZ, Namibia, Mauritius og snart Botswana.

eta Collegetilbyder to leveringsformer. Du kan enten deltage i klasser på et campus eller gennemføre din kvalifikation via fjernundervisning. Begge tilbyder læring, der er formidlet gennem teknologi.

Hvorfor ansigt til ansigt læring med eta College ?

eta College Ansigt til ansigt læring er en leveringsform, hvor du afslutter dine studier på et campus med en struktureret tidsplan.

Vores campus tilbyder Fitness, Coaching Science and Sport Management certifikater og eksamensbeviser samt korte kurser og specialiseringer.

eta College er et akkrediteret og registreret gymnasium med videregående uddannelse og specialiseret i sport og fitness kvalifikationer. Vores træningsskole er verdensberømt for sin metode til teoretisk, praktisk og arbejdsbaseret læring, som vi kalder Total fordybelse . eta College studerende eta College hårdt, og de spiller hårdt, og vores campus er det omdrejningspunkt, hvor dette sker. Vi leverer en række klasseværelser, praktiske og rekreative miljøer, så vores studerende kan opnå både teoretisk læring og praktiske færdigheder, mens de har det sjovt. Derudover har vi relationer med udbydere af arbejdspladser for at sikre, at studerende udsættes for læring, der er relevant for deres studier og giver muligheder for beskæftigelse eller til at starte deres egen praksis.

Snapwire / Pexels

118660_pexels-photo-618612.jpeg

Hvorfor fjernundervisning med eta College ?

eta College Distance Learning er en leveringsform, hvor du afslutter dine studier hjemmefra i overensstemmelse med en struktureret tidsplan.

Fjernundervisning giver mulighed for en online læringserfaring.

For at få succes med online- / fjernundervisning skal du være hårdtarbejdende og selvhjulpen. Det er vigtigt at skabe jævn og regelmæssig kontakt med din tutor for at sikre, at du får den support, du har brug for. En anden vigtig del af eta Fjernundervisning er den erfaringsmæssige læringskomponent. Dette kræver, at du arbejder i marken, skygger, hjælper og lærer af andre fagfolk. Det er også vigtigt, at du har en e-mail-adresse og adgang til en computer og internettet, da du har brug for dette til forskning og for at udføre alle dine opgaver.

Placeringer

  • Cape Town

    Western Province Cricket Club Sports Centre, 53 Ave de Mist, Rondebosch, 8001, Cape Town

Spørgsmål