Fransk konditorvarer
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Nøgleinformation
Campus placering
Yssingeaux, Frankrig
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
2 Måneder
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
EUR 10.770 / per course *
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Kontakt skolen
* nettopriser.
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Et kursus designet til dem der brænder for fransk konditori og trendy desserter. Vejledt af eksperter, vil du blive taget med på en sød rejse for at opdage unikke strukturer, smag og teknikker såvel som hemmelighederne i fransk konditor.
Med anvendt teori spredt gennem hele programmet, plus en feltrejse og sessioner dedikeret til design og fotografering, får du færdighederne til at forberede og fremvise dine kager.
Job- og karrieremuligheder:
- Entreprenør
- Konditor
- Bagværk Design
- Lab-produktion
- Catering
Programstruktur:
Fransk konditori grundlæggende teknikker: 4 uger
Brød & Viennoiserie: 1 uge
Chokolade & entréets: 2 uger
Restaurantdesserter: 1 uge
Varighed: 2-måneders intensiv praktisk træning
Datoer:
6. juli 2020 - 28. august 2020 / 1. marts, 2021-23. april 2021