Keystone logo
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie Fransk konditorvarer

Fransk konditorvarer

Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie

Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie

Nøgleinformation


Campus placering

Yssingeaux, Frankrig

Lingvistik / Sprogvidenskab

Engelsk

Studieformat

På campus

Varighed

2 Måneder

Hastighed

Fuldtid

Studieafgifter

EUR 10.770 / per course *

Ansøgningsfrist

Kontakt skolen

Tidligste startdato

Kontakt skolen

* nettopriser.

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • Associate of Applied Science in Baging and Konditorkunst
    • Lynnwood, USA
  • Introduktion til det grundlæggende i brødbagning (certifikat)
    • Paris, Frankrig
  • Intensivt professionelt program i brødbagning (certifikat)
    • Paris, Frankrig