Keystone logo
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie Fransk chokolade & konfekturekunst væsentlige ting

Fransk chokolade & konfekturekunst væsentlige ting

Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie

Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie

Nøgleinformation


Campus placering

Yssingeaux, Frankrig

Lingvistik / Sprogvidenskab

Engelsk

Studieformat

På campus

Varighed

2 Måneder

Hastighed

Fuldtid

Studieafgifter

EUR 9.190 / per course *

Ansøgningsfrist

Kontakt skolen

Tidligste startdato

Kontakt skolen

* nettopriser.

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • Schweizisk stordiplom i konditor- og chokoladekunst
    • Port-Valais, Schweiz
  • Postgraduat i avanceret wienerbrød og chokolade
    • Barcelona, Spanien
  • Introduktion til det grundlæggende i chokolade og konfekture (certifikat)
    • Paris, Frankrig