Fransk chokolade & konfekturekunst væsentlige ting
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Nøgleinformation
Campus placering
Yssingeaux, Frankrig
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
2 Måneder
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
EUR 9.190 / per course *
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Kontakt skolen
* nettopriser.
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Dette program er rettet mod entusiaster og iværksættere, og løfter låget på de færdigheder og teknikker, der har gjort franske chokoladearbejere til misundelse i verden. I samarbejde med anerkendte kokke og eksperter lærer du, hvordan du anvender de grundlæggende teknikker til at skabe chokolade og konfekture, samt få unik indsigt i nye chokoladetrender og ingredienser.
Med anvendt teori spredt gennem hele programmet plus virksomhedsbesøg og sessioner dedikeret til design og fotografering, vil programmet udstyre dig med de færdigheder, der kræves for at arbejde med chokolade og cra ft forskellige produkter, herunder chokoladebaserede desserter, chokolader og konfekture.
Job- og karrieremuligheder:
- Entreprenør
- Chocolatier og konditor
- Chokolade og konfekture design
- Produktion af chokolade
Varighed: 2 måneder
Programstruktur:
- Grundlæggende teknikker til chokolade -3 uger
- Konfekt - 2 uger
- Chokoladebaseret wienerbrød -1 uge
- Kunstneriske mesterværker - 2 uger
Adgangskrav:
Ingen tidligere grad eller erfaring krævet
18 år minimum
Fransk A2
Næste indtagelse - Fra 6. juli 2020 - 28. august 2020