Ekspertdiploma i fransk konditori
Ecole Ducasse - Ecole Nationale Supérieure de pâtisserie
Nøgleinformation
Campus placering
Yssingeaux, Frankrig
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
2 Måneder
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
EUR 12.680 / per course *
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Kontakt skolen
* nettopriser. Tidlige fugle priser tilgængelige. Kontakt os for mere information: [email protected]
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Dette meget fokuserede, to-måneders program er inspireret af kokken Alain Ducasses filosofi omkring produkter af høj kvalitet og en naturlig og bæredygtig tilgang til konditori, designet til konditorfagfolk, der søger at fremskynde deres karriere.
Du vil tilbringe 90% af din tid i praktiske workshops, undervist af Meilleurs Ouvriers de France og verdensmestere i konditorfeltet. Du vil erhverve og mestre avancerede konditorfærdigheder og teknikker, mens du også opdager moderne og ikoniske kager, naturlige og sunde desserter, kunstnerisk konditor samt is og sorbeter. Design- og fotograferingskurser er sammen med virksomhedsbesøg også inkluderet i dette pakket program.
Varighed: 2 måneder
Job- og karrieremuligheder:
- Executive konditor
- Konditor / instruktør for konditor
- Konditorproduktionschef
- Iværksætter / konsulent
- Madskribent og kritiker
Programstruktur:
- Pastry Arts Advanced Techniques - 2 uger
- Is og sorbeter - 1 uge
- Viennoiserie - 1 uge
- Naturlige og sunde desserter - 1 uge
- Chokolade & konfekture - 1 uge
- Kunstneriske mesterværker - 2 uger
Startdatoer: 1. marts 2021 / 31. maj 2021 / 05. juli 2021