We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Keystone logo
Englishour

Englishour

Englishour

Introduktion

Velkommen til Englishour!

Fuldt akkrediteret skole

Lær engelsk hurtigt!

Basedour i Dublin City Centre tilbyder Englishour naturligt talte engelske lektioner og kurser til talere af andre sprog.

Vores team af erfarne, professionelle og kvalificerede vejledere vil lære dig at tale engelsk som en indfødt. Med hver engelskspråklige lektion vil dine kommunikationsfærdigheder i tale, skrivning og lytning blive bedre.

Englishour er anerkendt af ACELS, akkreditering og koordinering af engelske sprogtjenester, til engelsk sprogundervisning (ELT).

Englishour er medlem af Marketing English i Irland (MEI).

I centrum af Englishour er vores forpligtelse til at undervise vores elever 'naturligt talte engelsk' - engelsk som det er talt af indfødte, i modsætning til den formelle engelsk, du måske har lært i skolen, men ville ikke have meget brug for på en dag til dages basis.

Vores to skoler er baseret på O'Connell Street i Dublins centrum, et stenkast fra Spire og GPO, der er bekvemt for både besøgende til byen og til folk der arbejder her, der ønsker at forbedre deres engelsk. Vi tilbyder forskellige klasser på forskellige tidspunkter og niveauer, herunder aftener og weekenden, og kan også organisere indkvartering og underholdning, såsom udflugter til at besøge studerende.

Hvorfor Englishour?

 • Studerende i engelskour lærer hurtigt
 • Kommunikativ opgavebaseret metode
 • Små klasser
 • Fantastisk centrum beliggenhed
 • FreeWiFi
 • Ingen registreringsgebyr
 • Freebooks og materialer og te og kaffe
 • Udflugter meget weekend for at besøge Irland

Vores engelsksprogskurser

Vi tilbyder en række engelsksprogskurser for at imødekomme dine behov og behov. Vores vejledere vil arbejde tæt sammen med dig for at sikre, at du opfylder de høje engelsksproglige standarder, du har brug for.

Vores morgen klasse er et intensivt kursus fokuseret på at forbedre din talende, grammatik, lytning, læsning og skrivefærdigheder. Vores erfarne lærere vil vejlede dig til kommunikation på en præcis og naturlig måde.

Eftermiddagskurs kun € 35 pr. Uge! Et fuldt og varieret kursus, hvor lektion fokus er altid på tale! I denne klasse lærer eleverne en række nye og spændende ordforråd, som de derefter kan udtrykke sig ved hjælp af målsproget.

Aften klasse. Undersøg selv eller en anerkendtCambridgeorIELTSexam. Alle bøger og materialer er inkluderet i prisen. Klasser dækker tale, skrive, lytte og grammatisk nøjagtighed.

Lørdag klasse. For dem optaget i ugen. Lørdagsklassen handler om at lære engelsk kommunikationsfærdigheder i en venlig atmosfære. Hver lørdag lektion er tre timers grammatik, lytter og selvfølgelig taler!

Englishour tilbyder komfortabel indkvartering af høj kvalitet til studerende, mens de studerer hos os. Du kan vælge mellem at bo hos en værtsfamilie, dele en lejlighed med andre engelsk-studerende eller et vandrerhjem af høj kvalitet.

Vi inspicerer jævnligt hele vores bolig for at sikre, at dit ophold er behageligt og sikkert gennem hele dit kursus.

Placeringer

 • Dublin

  Englishour 3 Lower Abbey Street & 20 Eden Quay Dublin 1 Ireland, , Dublin

Programmer

Spørgsmål