SIT40516 - Certifikat IV i kommercielt madlavning (CRICOS-094634K)
Empyrean Education Institute
Nøgleinformation
Campus placering
Fremantle, Australien
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
Kontakt skolen
Varighed
Kontakt skolen
Hastighed
Kontakt skolen
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Jan 2024
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Denne kvalifikation afspejler rollen som kommercielle kokke, der har en tilsynsførende eller teamledende rolle i køkkenet. De opererer selvstændigt eller med begrænset vejledning fra andre og anvender skøn for at løse ikke-rutinemæssige problemer.
Studerende lærer personale vagtplanlægning, budgettering af økonomi, ledelse og styring af andre, håndtering af klager og en række tilsyns / ledelsesfærdigheder og menu design til særlige diætkrav.