We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Keystone logo
Elite Management School - Pioneer University Degree Pathway Provider in Wellington New Zealand

Elite Management School - Pioneer University Degree Pathway Provider in Wellington New Zealand

Elite Management School - Pioneer University Degree Pathway Provider in Wellington New Zealand

Introduktion

HVEM VI ER

Elite Management School

- Pioneruniversitetsgraden Pathway Provider i Wellington New Zealand

EMS har været et NZQA fuldt akkrediteret boutique-sprog og handelsskole med base i Wellington centrum siden 2003 . (NZQA har tillid til vores uddannelsesmæssige præstationer og evne til selvvurdering)

EMS er godkendt og finansieret af Tertiary Education Commission (TEC) og Ministeriet for Social Udvikling til grunduddannelse og beskæftigelse efteruddannelse.

EMS har etableret en universitetsgrad Pathways som sparer både tid og penge for studerende, der effektivt og stolt bliver pionerudbyderen for universitetsuddannelse Pathway i Wellington.

HVAD VI TILBYDER

EMS er dedikeret til at få din ønskede fremtid til at ske ved at give dig pioneruniversitetsuddannelserne Pathway gennem vores artikulationsaftaler med topuniversiteter i New Zealand.

EMS tilbyder op til 120 credits overførselsartikler til erhvervsgrader ved Massey University, Auckland University of Technology (AUT) og Institutes of Technology, herunder WelTec og Whitireia. Kvalificerede EMS -kandidater kan gå direkte ind på universitetets andet studieår og blive en erhvervsgrad kvalificeret inden for to år mere. EMS sigter også mod at tilbyde it-, turiststyrings-, regnskabs- og finansielle eksamensbeviser, som også fører til de relevante grader af dets akademiske partneruniversiteter.

EMS tilbyder NZQA -godkendte New Zealand Certificate English Language (NZCEL) niveau 3 og 4 -programmer, der er bredt accepteret af universiteter i New Zealand som erstatningskriterier for IELTS 5.5 eller 6.0.

Hvis de tilmelder sig NZCEL + eksamensbeviser, kan studerende modtage stipendium til en værdi af $ 8.000 til deres eksamensbevis ved EMS.

EMS er også et NZQA -godkendt intern engelsk færdighedstestcenter, der giver eleverne flere adgangsmuligheder til akademisk præstation.

HVORFOR EMS

Hvor et universitet stræber efter akademisk ekspertise og en polyteknisk forbereder arbejdsklare kandidater, tilbyder ELITE jer begge i et omsorgsfuldt miljø, hvor hver enkelt studerende betyder noget. Vi fokuserer på at hjælpe jer alle med at blive karriereklare gennem vores velafrundede uddannelsesmæssige og personlige samlede supportsystem.

o Eliteuddannelse: Dedikerede små klassestørrelser, der gør en grundlæggende forskel (f.eks. Diplomklasse 6-16 elever).

o Personlig elevstøtte: Vi passer på elever som unikke individer med forskellige behov og mål. Vores progressive anmeldelser gennem elevernes uddannelsesrejse vil sikre deres succes.

STUDENTSTØTTE

Vi tilbyder en række aktiviteter uden for undervisningen, herunder frivillig erfaring.


Vi tilbyder one-stop gratis service inklusive rabat:

 • Universitetsoverførsel og tilmelding
 • $ 1 expresso kaffe
 • læge- og rejseforsikring
 • flybillet
 • Ture i New Zealand, Australien og USA


FUNKTIONER I DET LOKALE OMRÅDE

Wellington, New Zealands sikre og venlige hovedstad, er den foretrukne destination for smarte, kreative og ambitiøse studerende.

1) Uddannelsessystemer i verdensklasse- New Zealands uddannelsessystem er rangeret som nr. 1 i verden af The Economist Intelligence Unit for at tilbyde fremtidige færdigheder til sine unge. Wellington har masser af gode muligheder fra skole til universitetsrangeret universitet.

2) Wellington er den eneste akkrediterede " sikre samfund " hovedstad i verden. Det er et sikkert og venligt sted at ringe hjem. Studerende her nyder et trygt og sikkert miljø for at leve, arbejde og studere.

3) Stor livskvalitet - Wellington er verdenskendt som et fantastisk sted at bo, Wellington er blevet kaldt "den sejeste lille hovedstad i verden" af Lonely Planet og udnævnt til det bedste sted i verden at bo af Deutche Bank. Mennesker, der bor i Wellington, vurderer deres egen livskvalitet meget højt, idet 87% af beboerne rapporterer om god livskvalitet. Det er et godt sted at være studerende. Det er lille nok til at få en venlig New Zealand -oplevelse med en pulserende by, der byder på masser at lave.

4) Kompakt og gangbar by -Tre univerties i verdensklasse ligger inden for 15 minutters gang fra centrum af Wellington, og det samme er mange andre tertiære udbydere og skoler. Wellington er også godt forbundet med et effektivt og rent tog- og busnetværk - hvilket hjælper med at forklare, hvorfor Wellington har det højeste offentlige transportforbrug pr. Indbygger i New Zealand!

5) Masser af smukke åbne områder - Wellingtons fantastiske kystlinje, frisk luft og åbne grønne områder betyder, at den store udendørs rekreation, sport og parker altid er inden for rækkevidde. Det grønne bælte, der ligger i centrum af Wellington, er fyldt med vandre- og cykelstier, og havnefronten er det ultimative sted for en frokostvandring. Vi får over 2100 solskinstimer hvert år, så du har masser af chancer for at komme ud og nyde vores smukke by! Med en fantastisk samling af regionale parker og 497 km kystlinje er det store udendørs altid inden for rækkevidde i Wellington. Det er let at bo tæt på naturen i Wellington, selvom du bor i en lejlighed i byen. Det er et af de bedste af begge verdeners scenarier. Bare for at komme udenfor og nyde det. Det er sjovt.

6) Mangfoldighed - omkring en tredjedel af Wellington -indbyggerne blev født uden for New Zealand - byen er et multikulturelt knudepunkt. Folk fra hele verden vælger at bo i Wellington, hvilket gør det til et mangfoldigt og spændende sted at være.

7) Smart kapital - Du vil føle dig hjemme, omgivet af den højest uddannede befolkning i landet. 28% procent af befolkningen i Wellington i alderen 15 år og derover har en bachelorgrad eller højere som deres højeste kvalifikation sammenlignet med 20% nationalt.

8) Højteknologisk kapital - Vi er hjemsted for mange innovative virksomheder som Weta Workshop og Weta Digital, Xero og Pik Pok, en del af Wellingtons hurtigt voksende og digitale teknologiindustri. Regionen har den højeste andel af mennesker ansat i videnstunge tjenester i landet, hvilket gør dette til et spændende sted at bo og studere.

9) Vi er Midt på Mellemjorden -Kærligt kendt som Midt på Mellemjorden, vi er den by, hvor filmfremstilling kommer til live. Det prisvindende talent i Wellington har bidraget til projekter som Ghost in the Shell, The Hobbit, Pete's Dragon, Avatar, Krampus, King Kong, Ringenes Herre-trilogien og mange flere.

10) Kulinarisk kapital - Vi elsker mad! Wellington har velrenommeret flere restauranter, caféer og barer pr. Indbygger end New York City. Mangler du mad fra dit hjemland? Vær ikke bange - der er specialiserede supermarkeder og restauranter med mad fra hele verden. Og hvis du virkelig kan lide mad, skal du sørge for at deltage i Visa Wellington On a Plate -festivalen, der afholdes i august hvert år.

11) Festivalby New Zealand - Wellington er et sjovt og levende sted at bo med en kalender fuld af spændende begivenheder. Fra årlige festivaler, kulturelle lækkerier, liveoptræden til sportskampe og alt derimellem, finder du masser at holde dig underholdt.

Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores EMS -familie og hjælpe dig med at nå dine akademiske mål i New Zealand.

Også interesseret i vores engelske programmer:

Engelsk som andetsprogsprogrammer:

 • Generelt engelsk (begynder til præ-mellem)
 • Engelsk + Barista -certifikat
 • Engelsk + Sport
 • Studietur
 • New Zealand Certificate English Language (NZCEL) Niveau 3 (erstat IETLS 5.5)
 • New Zealand Certificate English Language (NZCEL) Niveau 4 (erstat IELTS 6.0)
 • New Zealand Certificate English Language (NZCEL) Niveau 4 (udskift IELTS 6.5) (venter på godkendelse)

Besøg venligst: www.ems.ac.nz

Placeringer

 • Wellington

  Levels 3 , 4 & 6 Grand Central Tower 76-86 Manners Street PO Box 24248, Wellington 6011 NEW ZEALAND, 6011, Wellington

  Spørgsmål