Dobbelt diplom hotel og mad og drikke ledelse + betalt co-op
Executive Hotel Management College
Nøgleinformation
Campus placering
Vancouver, Canada
Lingvistik / Sprogvidenskab
Kontakt skolen
Studieformat
På campus
Varighed
2 år
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Sep 2024
* Undervisningen er baseret på Scholarship spænder fra $ 3335 til $ 2563 per semester.
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Dual Hotel / Food & Beverage Management Program er intensiv, samt omfattende. Bygning på fundamentet forudsat i den etårige program. I løbet af to år vil de studerende gennemføre i alt 16 kurser, der er baseret på pensum skabt af Pædagogisk Institut for American Hotel og andre overnatningsmuligheder Association, som vil give dem mulighed for at få den viden og mestre de færdigheder, der er nødvendige i både hotel og mad & Beverage Management. Kurserne bliver overvåget af højt kvalificerede instruktører, hver med over 20 års erfaring i hotelbranchen. Karrieremulighed
- Vores studerende er berettiget til at passere CHA, Certified Hotel Administrator som er den højeste titel i felt
- Arbejde over hele verden, på hoteller, Krydstogter, Resorts som ejere eller manager - Entry level løn $ 35,000 med uendelige muligheder
- Direkte vej til at arbejde for 5 diamanter Hotelkæde
- Direkte overførsel til Master Degree i Europa og Nordamerika
- Studerende tjener under deres Arbejde Immersion mellem $ 1500 til $ 2.500 pr måned
Ahla Curriculum Business and Management
- Faglig udvikling for Business
- Tilsyn i gæstfrihed industrien
- Administrerende Front Office Operations
- Forståelse Hospitality Law
- Administrerende tjeneste i fødevarer og
- Beverage Operations
Finance & Accounting
- Hotel og Restaurant Accounting
- Administrerende Beverage Operations
- Indkøb til madserviceordninger
- Planlægning og Kontrol for fødevarer og drikkevarer Operations
- Sikkerhed og Loss Prevention
Administration
- Hospitality i dag - en introduktion
- Fødevaresikkerhed: Styring med HACCP-systemet
- Håndtering Technology i Hospitality Industry
menneskelige ressourcer
- Administrerende Hospitality Human Resources
- Administrerende Housekeeping Operations
- Uddannelse og Udvikling til Hospitality Industry
Marketing og Design
- Hospitality Salg og Marketing
- Gæstfrihed Facilities Management and Design
- Fem stjernet service Standards