Keystone logo
© The University of Fredericton
École nationale d’aérotechnique

École nationale d’aérotechnique

École nationale d’aérotechnique

Introduktion

En skole specialiseret inden for aeroteknologi

École nationale d'aérotechnique (ÉNA), en tilknyttet skole i Édouard-Montpetit CEGEP, anses for at være det største college-tekniske college inden for luftfart i verden. ÉNA har unikke faciliteter med 37 fly og 35 specialiserede laboratorier og tilbyder eksklusive tekniske programmer i Quebec til Aircraft Maintenance, Avionics og Aerospace Engineering anerkendt af Transport Canada.

ÉNA kan rumme næsten 1.300 studerende i regelmæssig uddannelse hvert år og flere hundrede teknikere i efteruddannelse. På trods af det imponerende antal studerende, der trænes hvert år på skolen, oplever branchen i øjeblikket en mangel på Ansættelsesudsigterne og beskæftigelsesmulighederne for vores kandidater er fremragende.

ÉNA er også en af ​​de få skoler, der er autoriseret af det nationale forsvar i Canada til at uddanne militæret inden for flyvedligeholdelse.

Udover at give en afbalanceret træning mellem teori og praksis, tilbyder ÉNA sine elever mulighed for at tilmelde sig Arbejds- / Studieprogrammet og få adgang til praktikophold i ind-og udland. udenfor.


Træningsevalueringer

Oprettelsen af ​​det internationale råd for luftfartstræning (CIFA) har gjort det muligt for ÉNA at sikre sin internationale indflydelse. Denne organisation har til formål at etablere træningsevalueringer, som opfylder europæiske, amerikanske og canadiske standarder.

Placeringer

  • Saint-Hubert

    5555, place de la Savane, J3Y 8Y9, Saint-Hubert

Spørgsmål