We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Keystone logo
© (c) couloir 3 pour Ecole Lenôtre
Ecole Lenôtre

Ecole Lenôtre

Ecole Lenôtre

Introduktion

139618_Imaconcept-Lenotre-Cafet3.jpg

Ved oprettelsen af ​​École Lenôtre i 1971 reagerede Gaston Lenôtre på uddannelsesbehovet hos både franske og udenlandske fagfolk. I dag kommer mere end 3.000 praktikanter, mænd og kvinder fra hele Frankrig og mere end 100 lande til at øge deres viden og ekspertise i ekspertisen.
Hvert år skabes nye udviklingsniveauer, der bedre opfylder forventningerne hos fagfolk i fødevareindustrien.


139619_Imaconcept_Lenotre_Atelier_7_03_01_19_II.jpg


I næsten 20 år tilbyder Ecole Lenôtre programmer til længerevarende ophold, der giver dig mulighed for at få en intensiv træning i fransk køkken, wienerbrød og bageri:Konditor Diploma: 7 månederMadlavning Chef Diplom: 7 månederBageri avancerede træningskurser: 13 ugerGrundlæggende om fransk wienerbrød: 6 ugerGrundlæggende om fransk køkken: 6 uger

Når du går med i disse formationer, får du chancen for at blive omgivet af mange fagfolk, der er fra de bedste kokke i verden.

Du vil lære og praktisere i et klasseværelse med højst 12 studerende . På Ecole Lenôtre mener vi, at arbejde i små grupper er den bedste måde at få mest ud af vores kokke. Du vil øve dig selv og også i grupper.

Vores professionelle skole i Rungis har 13 klasseværelser og meget professionelle udstyrsbesætninger. Vi arbejder med leverandører af høj kvalitet i både mad og professionelle materialer, som du også finder i de bedste køkkener.

På Ecole Lenôtre træner vi jer til at være professionelle, og vi tror på, at vores ekspertise kan gøre dig til en af ​​de bedste kokke i morgen.

Kom og følg os på vores Facebook-side:

https://www.facebook.com/EcoleLenotre/

Eller på vores nye hjemmeside:

Ecole Lenôtre : Link Ecole Lenôtre

Placeringer

  • Rungis

    9 rue de Villeneuve, 94150, Rungis

Spørgsmål