

Ecole Lenôtre

Ved oprettelsen af École Lenôtre i 1971 reagerede Gaston Lenôtre på uddannelsesbehovet hos både franske og udenlandske fagfolk. I dag kommer mere end 3.000 praktikanter, mænd og kvinder fra hele Frankrig og mere end 100 lande til at øge deres viden og ekspertise i ekspertisen.
Hvert år skabes nye udviklingsniveauer, der bedre opfylder forventningerne hos fagfolk i fødevareindustrien.

I næsten 20 år tilbyder Ecole Lenôtre programmer til længerevarende ophold, der giver dig mulighed for at få en intensiv træning i fransk køkken, wienerbrød og bageri:Konditor Diploma: 7 månederMadlavning Chef Diplom: 7 månederBageri avancerede træningskurser: 13 ugerGrundlæggende om fransk wienerbrød: 6 ugerGrundlæggende om fransk køkken: 6 uger
Når du går med i disse formationer, får du chancen for at blive omgivet af mange fagfolk, der er fra de bedste kokke i verden.
Du vil lære og praktisere i et klasseværelse med højst 12 studerende . På Ecole Lenôtre mener vi, at arbejde i små grupper er den bedste måde at få mest ud af vores kokke. Du vil øve dig selv og også i grupper.
Vores professionelle skole i Rungis har 13 klasseværelser og meget professionelle udstyrsbesætninger. Vi arbejder med leverandører af høj kvalitet i både mad og professionelle materialer, som du også finder i de bedste køkkener.
På Ecole Lenôtre træner vi jer til at være professionelle, og vi tror på, at vores ekspertise kan gøre dig til en af de bedste kokke i morgen.
Kom og følg os på vores Facebook-side:
https://www.facebook.com/EcoleLenotre/
Eller på vores nye hjemmeside:
Ecole Lenôtre : Link Ecole Lenôtre
- Rungis
9 rue de Villeneuve, 94150, Rungis
