Keystone logo
EUROPEAN AVIATION SCHOOL OF BARCELONA

EUROPEAN AVIATION SCHOOL OF BARCELONA

EUROPEAN AVIATION SCHOOL OF BARCELONA

Introduktion

Flight School E-ATO-288

At være en del af et kommercielt flyselskabs besætning er et fremtidens erhverv, der giver dig mulighed for virkelig at nyde dit arbejde. Du kan træne på vores skole i Barcelona, ​​hvor vi vil forberede dig og guide dig mod dit mål.

Hvorfor EAS Barcelona ?

1-Fleet

På EAS Barcelona ved vi vigtigheden af ​​altid at være på forkant med teknologiske fremskridt inden for luftfart. Det er derfor, at vi altid vil have den nyeste teknologi og de nyeste materialer. Vores flyflåde er helt ny og er erhvervet direkte fra producenten. EAS Barcelona har også valgt den nyeste cockpit-teknologi, der anvendes i alle moderne fly af globale flyselskaber, med repræsentationen af ​​flydataene på store skærme, der giver mere information og bedre tolkning af parametre. Dette er det, der hedder en "Glass Cockpit". Vi mener, at både sikkerhed og kvalitet er helt afgørende, og derfor har vi nye fly med al den nyeste teknologi. Det er langt fra utilstrækkeligt, men der er desværre en hyppig tendens, der fører til, at gennemsnitsalderen for fly, der anvendes til træning i Spanien, er 20 år gammel og derfor ikke har den seneste udvikling i en sektor, hvor teknologisk forskud er af stor betydning. De anvendte fly er TECNAM 2002 til grunduddannelse og TECNAM 2006 til avanceret træning og IFR.
Med hensyn til flysimulatorer har EAS Barcelona to - de eneste i Spanien, der skal bruges til alle flyvefaser - som kun anvender den nyeste og nyeste teknologi.
Det første Simulatorcertifikat FNPTII er baseret på det samme fly, der anvendes i TECNAM 2006-praksis, og det andet er i verdens mest anvendte flyselskab: AIRBUS 320.

2-træning i Barcelona

EAS-hovedkvarteret ligger i Barcelona, ​​hvor alle foredrag holdes og flyvesimulatoren udvikles. Skolens beliggenhed giver stor komfort for eleverne, da det er mindre end hundrede meter fra hovedbanegården, metroen og busstoppestederne for interkørsel, rejser længere afstande, eller for at rejse til og fra de vigtigste yderliggende landsbyer. Barcelonas kulturelle værdier, fritidsaktiviteter og tjenester er en stor ekstra bonus for studerende. Barcelona er en kosmopolitisk by med en indbydende, åben holdning og god stemning. Med næsten to millioner indbyggere står den som en af ​​de store hovedstæder i Middelhavs-Europa. Dens store kommercielle og gastronomiske tilbud skaber en uovertruffen atmosfære. Dertil kommer den store arkitektur fra forskellige tidspunkter - fra resterne af romersk arkitektur i det gotiske kvarter til de mange fantastiske modernistiske bygninger designet af store arkitekter (som Antoni Gaudí, som altid er udpeget), dens bylayout og moderne bygninger , og den kulturelle og kunstneriske appel er ubestridelig. Den geografiske beliggenhed i Barcelona er også privilegeret - åben til havet, med en særlig havn og gode strande, og strækker sig ind i bjerget, ind i Collserola bjergkæden, hvor du kan nyde udendørs motion og spektakulær udsigt.

3-erfaring i træning

EAS Barcelona opstod på initiativ af et højt specialiseret og erfarent team med det formål at tilbyde luftfartstræning på højeste niveau. EAS Barcelona 's ledelsesteam har mere end tyve års erfaring med uddannelse og dannelse af piloter og kabinebesætningsmedlemmer (flyvebjælker), der har styrt den største flytrafikpark i Europa. Vi kan også prale mere end 150.000 flyveundervisningstimer og har stolt trænet og licenseret mere end 1.000 piloter og 200 kabinebesætningsmedlemmer. Alt personale, der udgør EAS Barcelona er specialiseret og højt erfarent inden for luftfartsuddannelse, specielt i implementeringen og driften, og er stærkt samarbejdsvillig og arbejder sammen for at kunne afslutte hele sit arbejde positivt og effektivt.

4- faciliteter

EAS Barcelona 's administrationshovedkontor og hovedadresse er placeret på rektor Triadó Street ved siden af ​​Sants Station. Alle de teoretiske klasser og flysimuleringstræning udføres på dette sted. Individuelle møder mellem den studerende og de tilsvarende parter, der er involveret i den studerendes træning, i forhold til deres fremskridt, verifikation af instruktionseffektivitet, adressering og løsning af problemer (om nødvendigt) og periodiske evalueringer vil også finde sted på dette sted. Flight sessioner er afsluttet på Sabadell Airport, hvor EAS Barcelona har sit eget kontor og flytracker, flyforberedelseszone og private lounger til både studerende og instruktører. EAS Barcelona opfylder alle sine elevernes behov på forskellige måder:

 • Teoretiske og flyvesimulerende træningsfaser i et stort bycentrum (Barcelona, ​​Sants): Byens placering og layout giver de studerende hurtig og nem adgang til hverdagen. Tværtimod tvinger andre, fjernere uddannelsesinstitutioner (dem, der ikke er EAS Barcelona ), eleverne til at spilde en masse tidspendling.
 • Klasseværelser er udstyret med de nyeste teknologier, it og computersoftware, men også udstyret til brug af mere "traditionelle" systemer. Det vil sige - brugen af ​​avanceret teknologi er af største vigtighed i læringsprocessen, men udelukkende at bruge teknologien kan medføre mangler.
 • Radiotelegrafi-rum: Studerende kan færdiggøre deres flysimuleringer fra individuelle hytter, i et fælles luftrum med andre instruktionsflyflåder, som alle repræsenterer det rigtige fly. I et andet rum forvalter en instruktør eller controller flyvepladsen (og flyene) af stiftade pilotstuderende på nøjagtig samme måde som rigtige fly styres i ægte luftrum (overalt på kloden).
 • Bibliotek: Siden den nuværende informationsteknologi gør det muligt at lagre tusinder af tusindvis af digitaliserede bøger i tabletform, er biblioteket et stilsted, der giver de studerende komfort og mere end tilstrækkeligt plads til at læse, skrive, skitsere, forestille sig og Først og fremmest sætter i gang alt hvad de har lært i løbet af kursets varighed.
 • Private mødelokaler: Det er helt grundlæggende, at den studerende regelmæssigt og især når det ønskes orientering, vurdering og løsning på enhver høring eller bekymring, der måtte opstå i forbindelse med deres teoretiske træning. Ved hjælp af vores private mødelokaler, der befinder sig i samme bygning som i klasseværelserne, kan ovennævnte høring eller bekymring opfyldes og håndteres med øjeblikkelig handling.
 • Faciliteter til flyvefasen (plads til orientering, forberedelse og analyse af fund, sammen med flyforsendelsen) i Sabadell Lufthavns servicebygning: Studerende skal kunne arrangere og organisere alle før- og efterflytningstjenester; svarende til både selve flyeskolen og de flyveoperatører, der benyttes af flyvekontrol, med det samme og i bedste henseende for både kvalitet og komfort. Sådan fungerer den professionelle verden, og også hvordan de bedste resultater opnås - så operationelle som de er uddannelsesmæssige.

4-Vores mission og vision

EAS Barcelona tilstræber at være en træningsinstitution med fuldt tilfredse studerende, hvis elever er i stand til at opnå det bedst mulige resultat i deres træning. EAS Barcelona har til hensigt at være en førende luftfartstræningsvirksomhed i Europa synonymt med kvalitetsuddannelse. Ordet kvalitet lyder ikke bare godt, på trods af dets misbrug af utallige publicitetshævede personer eller organisationer. Kvalitet er heller ikke et udtryk, der bruges med det formål at rose sig for arbejde udført i et forsøg på at flytte et skridt tættere på excellence. Måske eksisterer der absolut ingen ekspertise, men der burde være sikkerhed for niveauet af verifikatorer for at markere de forskellige grader af kvalitet. Kvalitet kan bevises ved tilfredsstillende resultater. På denne måde er EAS Barcelona at eleverne gennemfører deres træning med de bedst mulige resultater, ledsaget af en bred vifte af færdigheder: ikke kun med deres lærte evne, men også med god dømmekraft, videnskabelig viden og erhvervsmæssige kvalifikationer. EAS Barcelona holdet har opnået dette i flere år. Alle deres piloter og kabinepersonale, der har udviklet sig gennem deres formelle træning og flyver i dag, gør det med stor succes i en lang række nationale og internationale flyselskaber. At tale om kvalitet taler mere konkret om sikkerhed og sikkerhed. Man eksisterer ikke uden den anden. Sikkerhedsspørgsmålet gennemsyrer alle aktiviteter, der gennemføres på EAS Barcelona . Til EAS Barcelona er globale sikkerhedskrav, der bliver mere og mere ambitiøse og strenge med tiden og dermed mere krævende, ikke en ubelejlig hindring eller et problem, der skal overvindes. De er snarere en mulighed for konstant forbedring. Et grundlag for handling, og fundamentalt vores overordnede formål. Denne egenskab af EAS Barcelona er det første ubestridelige argument i anerkendelse af kvalitet og sikkerhed (på højeste niveau) som både uadskillelige og væsentlige faktorer. Det er på ingen måde udelukkende, hvordan vi handler (eller hvordan vi vil handle), men opnåelsen af ​​ens mål på dette og alle områder er en del af EAS Barcelona eget DNA. Det er kun ved at udvide vigtigheden af ​​kvalitet og sikkerhed for alle involverede i EAS Barcelona på alle niveauer - det være sig instruktører, arrangører eller direktører - at disse nuværende ønskede kvalitets- og sikkerhedsniveauer kan nås.

Placeringer

 • Barcelona

  Rector Triadó 94 Entresuelo, 08014, Barcelona

  • Barcelona

   Sabadell airport Carr. de Bellaterra, s/n, 08205, Barcelona

   Spørgsmål