Keystone logo
Dyersburg State Community College Associate of Arts i SPECIAL UDDANNELSE
Dyersburg State Community College

Associate of Arts i SPECIAL UDDANNELSE

Dyersburg, USA

0 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Vægten med specialundervisning giver de studerende forskellige grundlæggende kurser inden for specialundervisning. Den studerende gennemfører de første to år af krav, der fører mod en kandidatgrad.

For at lette succes i dette program skal alle studerende tilmelde sig ORN 1010 - Orientering: At lære at lykkes i løbet af deres første semester på DSCC .

Studerende, der planlægger at undervise, skal opfylde Praxis Core Academic Skills for Educators (Core) eller ACT-testkrav til deres transferinstitution i løbet af andet år.

Kurserne skal forberede kandidater til SE Interventionist K-8 og SPED Comprehensive K-12 licensure-programmer. Studerende, der overfører til et universitet i Tennessee eller Tennessee Board of Regents University, skal muligvis opfylde yderligere krav for at indrømme universitetets specialundervisningsprogram. Spørg universitetet for specifikke programkrav. Studerende, der overfører til UT Knoxville, skal formelt have adgang til programmet i løbet af semester 4.

På nogle universiteter kan der kræves fremmedsprog i visse programmer, der fører til en Bachelor of Science-grad. Komplet information om fremmedsprogskrav ved hvert universitet findes på overførsels- og artikulationswebstederne for Tennessee Board of Regents og University of Tennessee Systems. Community college studerende opfordres til at være fortrolige med fremmedsprogskrav på universiteterne og, hvis det er relevant, udfylde kravene inden overførsel.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • Midlertidigt specialuddannelsesbevis
    • Livingston, USA
  • Associate of Arts i paraprofessionel uddannelse
    • Lewiston, USA
  • Education Specialist in Special Education
    • Gainesville, USA