Keystone logo
© The University of Fredericton
Durham College

Durham College

Durham College

Introduktion

DC med et blik

At vælge hvilket college der skal deltage i, er en stor beslutning, og vi håber virkelig, du finder din pasform hos os. Uanset om du begynder din gymnasieuddannelse for første gang eller vender tilbage til at opdatere dine evner, glæder vi os til at hjælpe dig med hvert eneste skridt!


Uddannelse af høj kvalitet

Vores mål er at forberede dig på at finde givende beskæftigelse. Takket være vores ekspertfakultet med omfattende erhvervserfaring og ledende uddannelsesressourcer går vores alumner videre til vellykkede karriere inden for deres valgte område.

Vi tilbyder også en bred vifte af eksamensbevis til graden muligheder gennem aftaler med universiteter i Ontario og rundt om i verden, så du kan:

 • Forsøg en universitetsgrad på mindre end den traditionelle tid;
 • Tjen din grad uden at skulle gentage udvalgte kurser, da Pathway programmer giver kredit for college studie, der kan bruges mod universitetets kredit.

Studerende med handicap, der vil søge akademiske overnatningssteder, skal snarest muligt oprette en aftale med Access and Support Center.


Et sikkert, levende campus miljø

Durham College 's Oshawa og Whitby campusser er placeret i en sikker og sikker ramme, der tilbyder det bedste af land og by levende, herunder:

 • Adgang til en bred vifte af shopping;
 • Sport og underholdning muligheder;
 • Byen Toronto er kun en kort afstand væk.

Selvfølgelig behøver du ikke at forlade campus for at have en sjov og givende elevoplevelse. Vi har alt hvad du behøver for en elevoplevelse, der afbalancerer udfordrende studier med sjove og spændende aktiviteter udenfor klasseværelset lige på campus.


Studieliv

Hold dig tilpas: Vores Campus Rekreation og Wellness Center har en 28.000 sq ft. tredobbelt gym, 10.000 sq. ft. fitnesscenter, to squashbaner, en indendørs golfbane, en forhøjet indendørs gå / jogging spor med udsigt over gymnastiksalen og meget mere.

Hold dig sund: Sundhedscentret leverer sundhedsydelser, der fremmer elevers sundhed på en professionel og fortrolig måde.

Nyd god mad: Der er mange forskellige spisemuligheder på campus, herunder Tim Hortons, Extreme Pita og Marketplace Cafeteria og Bistro '67 - en ny undervisningsinspireret restaurant beliggende inden for Center for Food på Durham College 's Whitby campus, bare for at nævne et par stykker.

Hav det sjovt med venner: Mange steder og aktiviteter på campus er tilgængelige for dig at møde, studere eller slappe af med dine klassekammerater. Hvis du foretrækker organiserede aktiviteter, vil du være godt repræsenteret af din elevforening, som er ansvarlig for sociale arrangementer og aktiviteter i løbet af det akademiske år og er hjemsted for mere end 70 studieklubber.

Studier på campus: Vi tilbyder en række forskellige områder for at studere om du er i mellem klasser eller bare brug for et roligt sted at koncentrere sig om. Vores Campus Bibliotek giver en varm og indbydende atmosfære til individuel og samarbejdsmæssig læring og trådløse internetforbindelser er tilgængelige i hele campus for at holde dig forbundet med vigtige ressourcer. Vi tilbyder også vores state-of-the-art Learning Commons med 200 computere og trådløse og trådløse internetforbindelser.


Easy Commuting

Vores Oshawa og Whitby campusser er:

 • Nem adgang til offentlig transport
 • Serviceret af Durham Region Transit samt GO Transit busser;
 • Som en del af dine studiegebyrer vil du modtage et Universelt Transit Pass (U-Pass), gyldigt i løbet af akademiet.

U-Pass tilbyder fuldtidsstuderende:

 • Ubegrænset adgang i løbet af akademiet til Durham Region Transit bus service i Durham Region og forbindelse til GO Transit tjenester;
 • Reduceret GO Transit billetpris uden for Durham Region.

Hvis du ønsker at køre til campus, tilbyder Durham College sikre parkeringsfaciliteter for studerende, fakultet, personale og besøgende.


Overkommelig ophold på og fra campus

På Durham College tilbyder vi det bedste fra begge verdener, når det kommer til ophold - alle hjemmets bekvemmeligheder i en unik campus samfundserfaring.

Vores boliger tilbyder:

 • Bekvemmelighed;
 • En chance for at gøre gode venskaber;
 • Muligheden for at forbinde med alt det campus liv har at tilbyde;
 • Indkvartering for 1.360 studerende på vores Simcoe og South Village boliger;
 • Et garanteret sted i bopæl for førsteårsstuderende, hvis du opfylder fristerne for at acceptere vores tilbud om optagelse og ansøgning om ophold. Bemærk: Studerende, der er indskrevet i januar-start-programmer, kan ansøge om ophold og vil blive godkendt ud fra ledige pladser.

Hvis du foretrækker at bo på campus, er der også en bred vifte af billige boliger til rådighed, fra enkeltværelser til lejligheder, rækkehuse og meget mere!Liam Anderson / Pexels

107949_pexels-photo-1458318.jpeg

Tilgængelighed

Durham College er en værdidrevet organisation, der har forpligtet sig til lige adgang, mangfoldighed, respekt og leverer kvalitetskunder. Til dette formål stræber vi efter at fremme et tilgængeligt miljø i hele vores organisation.

En løbende analyse af vores tilgængelighed behov har resulteret i udvikling af partnerskaber inden for institutionen og samfundet. Partnerskaber udvikles fortsat for barrierefri planlægning; tilgængelighedskompetence gennem forskningsinitiativer; og støtte selvbestemmelsen hos personer med handicap.

Durham College 's engagement i kundeservice excellence inkluderer fokus på at opfylde behovene hos vores kunder med handicap. Med dette engagement i tankerne er dette websted designet til at give information om tilgængelighed ved Durham College herunder:

 • Hvordan giver feedback om tilgængeligheden af vores institution;
 • Ændringer i og / eller annullering af vores ydelser;
 • Ressourcer for adgang til handicapindkvartering og
 • Vores tilgængelighed initiativer.


Alternativ formater

Desuden vil Durham College kommunikere med handicappede på måder der tager højde for deres handicap. Derfor er der ifølge AODA universitetsdokumenter tilgængelige i alternative format efter anmodning. Durham College politikker er tilgængelige i elektronisk format på vores hjemmeside http://www.durhamcollege.ca/about-us/corporate-links/governance/policies/.

Hvis du har brug for dokumenter i et alternativt format, skal du sende din forespørgsel til den relevante afdeling eller skolekontor. Du kan også kontakte tilgængelighedskontoret pr. Telefon på 905-721-2000 udvidelse 3042 eller e-mail os på [email protected] for at få oplysninger om, hvordan du får adgang til dokumenter i alternative formater.

Vi opfordrer dig til at besøge dette websted regelmæssigt for nyttige ressourcer og opdaterede oplysninger.Baim Hanif / Unsplash

silhouette of people standing on hill

Placeringer

 • Oshawa

  2000 Simcoe St. N., L1G 0C5, Oshawa

 • Whitby

  1610 Champlain Avenue, L1N 6A7, Whitby

  Spørgsmål