Keystone logo
© Duke University
Duke University

Duke University

Duke University

Introduktion

Duke University tilbyder videregående studier, der er designet til at engagere enkeltpersoner, organisationer og samfund i grundlæggende og transformative læringsoplevelser. Dukes mål er at give livslang uddannelsesberigelse, tage fat på arbejdsstyrkens kløfter og være den foretrukne partner for globale livslange elever.

Vi tjener Duke University ved at arbejde for at skabe et fællesskab af studerende, der omfavner vækst, samarbejde, kreativitet, integritet og en følelse af inklusion. Vi stræber efter at identificere og tilmelde studerende, der demonstrerer intellektuelle styrker, en kærlighed til læring, en følelse af fantasi og åbenhed og en forpligtelse til deres lokalsamfund; vi søger elever, der gør tingene bedre og behandler andre godt.

Ved at skabe vores samfund søger vi især studerende, der ærer og tilsammen repræsenterer en bred vifte af talenter, baggrunde, levede erfaringer og perspektiver. Vi mener, at et mangfoldigt fællesskab bedre forbereder de studerende til en berigende bacheloroplevelse og liv med mening og indflydelse. Vi vil betragte hver ansøger som et individ og overveje især konteksten af ​​deres unikke omstændigheder og forskellen i muligheder og ressourcer, som elever, familier, skoler og lokalsamfund står over for.

Vi er forpligtet til at opretholde og fremme Dukes engagement i egenkapital. Vi vil kommunikere internt og eksternt med ærlighed og klarhed og vil behandle vores kolleger med respekt, forståelse og venlighed.

Indlæggelser

How to Apply

Ansøgninger behandles løbende, derfor opfordres forældre og elever til at indsende så tidligt som muligt for at få adgang til tilmelding til dit valgte program. Der er intet gebyr at anvende.

Ansøgningsvejledning:

Vælg den rigtige ansøgning til det program, du er interesseret i:

 1. Middle School Bolig (lukket)
  • High School High School Bolig (lukket)
  • Gymnasium online (lukket)
  • Klik derefter på knappen Anvend nu.
  • Log ind eller opret en elevprofil.

Priser og akkrediteringer

Duke University is accredited by the Commission on Colleges of the Southern Association of Colleges and Schools to award baccalaureate, master's, doctorate, and professional degrees.

Placeringer

 • Durham

  Durham, NC 27708-0700, 90700, Durham

 • Durham

  Durham, NC 27708-0700, 90700, Durham

Spørgsmål