We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Keystone logo
Delmar College

Delmar College

Delmar College

Introduktion

Vi mener at vælge en skole, der tilbyder det største læringsmiljø og beskæftigelsesmuligheder, er den bedste vej til succes. Delmar College har inspireret studerende i Calgary siden 1950. I dag er Delmar det mest respekterede navn i post-gymnasial uddannelse for skønhedsprofessionelle og har et af de største alumni-netværk inden for Calgary. Vi nærmer os vores hår- og æstetiske programmer fra et studerendes fokusperspektiv og mener, at den uddannelse, vi yder, er uden sidestykke.

Delmar College ejes og drives af Dan og Carla Cavanagh, som begge har deres Bachelor of Education-grader fra University of Alberta samt har kandidatgrad i uddannelsesadministration og læseplanudvikling. Vores instruktører er eksperter inden for deres områder og deltager i løbende faglig udvikling. Vores programmer tilbyder ikke kun gode kreative komponenter, men inkluderer alle de grundlæggende forudsætninger for at kunne bestå regeringseksamener og industristandarder.

Delmar College ligger to blokke fra Chinook Station i et nyrenoveret anlæg med rigelig parkering for kunder. Vi er registreret under loven om privat erhvervsuddannelse og er medlemmer af National Association of Career Colleges (NACC) samt Alberta Association of Career Colleges (AACS) og har været et mangeårigt medlem af Better Business Bureau.

Placeringer

 • Corpus Christi

  2901 Ayers St, Corpus Christi, TX 78404, United States, , Corpus Christi

  • Corpus Christi

   101 Baldwin Blvd, Corpus Christi, TX 78404, United States, , Corpus Christi

   Spørgsmål