Keystone logo
Dar Loughat cross-cultural language center

Dar Loughat cross-cultural language center

Dar Loughat cross-cultural language center

Introduktion

Dar Loughat er et professionelt sprogcenter i Marokko, der leverer intensive kurser på alle niveauer af moderne standard arabisk og colloquial marokkansk arabisk hele året rundt.


Dar Loughat blev grundlagt i 2004 i hjertet af byen Tetouan i det nordlige Marokko og har hurtigt etableret et stærkt og respekteret ry som et tværkulturelt center i den arabiske verden. Hvad har hjulpet os med at få en så god start har været:/>


Vores beliggenhed/>

Ideelt beliggende i centrum af Tetouan, som er blevet erklæret som en verdens kulturarv ved UNESCO, tilbyder vi vores studerende det bedste fra Marokko. Mens du studerer arabisk i Tetouan, kan eleverne nyde byens fremragende strande, dens stedsegrønne Rif-bjerge og dens fem-årige gamle medina.


Vores kvalitet/>

Medlem af Forum for Uddannelse i udlandet har Dar Loughat konsekvent leveret den højeste kvalitet af uddannelsesmæssige tjenester. På Dar Loughat har eleverne fordel af små klasser på mellem tre og otte studerende og en bred vifte af udflugter og sociale og kulturelle aktiviteter, så de kan få det bedste ud af deres internationale oplevelse.


Vores lærere/>

Vores sprogkurser er givet af entusiastiske, flersprogede, kvalificerede og erfarne lærere, der udelukkende er dedikeret til at undervise arabisk til ikke-modersmålere.


Vores internationale atmosfære/>

Vi byder velkommen til et meget forskelligt og internationalt studieorgan hele året rundt, hvilket skaber et interessant, stimulerende og højt multikulturelt læringsmiljø.

72349_chart.png


Vores sociale program/>

Gennem forskellige nedsættelses- og sprogudvekslingsaktiviteter giver vi vores elever daglig kontakt med det marokkanske liv, så de kan udvide deres ordforråd, forbedre deres talesprog og bedre forstå lokalkulturen.

Placeringer

  • Tetouan

    Place Moulay Mehdi 8, Rue M'hammed Benaboud, 93000, Tetouan

    Spørgsmål