Keystone logo
Cyprus University of Technology

Cyprus University of Technology

Cyprus University of Technology

Introduktion

Om Cyprus University of Technology

Cyprus University of Technology (CUT) blev etableret i 2004 som et offentligt universitet beliggende ved kystbyen Limassol. Dens første studerende blev optaget i 2007, mens de siden da med succes tilbød alle 3 niveauer af grader, dvs. BSc, MSc, PhD. I sin relativt korte historie opnåede CUT international anerkendelse som et toprangeret universitet i Cypern og Grækenland og har konsekvent rangeret som et af de 60 bedste unge universiteter og som et af de førende 301-350 universiteter i verden af Times Higher Education World University Rankings (THE) i de seneste år.

CUT er forpligtet til forskningens ekspertise og er internationalt udmærket som en regional leder med over 250 succesrige sponsorerede forskningsprojekter på over 44 millioner euro. Gennem de tætte samarbejder og partnerskaber, universitetet med industrien, opmuntres nye forskningsidéer og muligheder for vækst. En stærk indikator for dette succesfulde samarbejde er den >80% succesrige placeringsrate for kandidater ansat inden for deres respektive studieretninger i en periode på mindre end et år efter deres eksamen.

Ca. 3.000 studerende er i øjeblikket indskrevet i bachelor- og postgraduate studier på universitetets 6 fakulteter, 1 sprogcenter og 13 afdelinger.

I samfundets tjeneste

Universitetets sociale bidrag er en af dets stærkeste værdier, som former dets identitet, strategi og daglige drift. Overtagelsen af denne værdi har to komplementære og gensidigt forstærkende mål. CUT har til formål at uddanne og udvikle ansvarlige, videnskabeligt kompetente forskere, fagfolk og borgere, der vil handle og lede, styret af principperne om bæredygtighed og social ansvarlighed. Samtidig sigter universitetet mod at fungere som en forsknings- og uddannelsesinstitution, der giver værditilvækst til økonomien, miljøet og samfundet generelt. Som sådan integrerer universitetet bæredygtighed i sine 5 søjler (dvs. undervisning, forskning, drift, kultur og opsøgende samfund) og har vedtaget De Forenede Nationers 17 mål for bæredygtig udvikling (SDG'er), mens det er målrettet mod at forberede lederne af de fremtidige generationer, som vil opnå en bedre fremtid for alle mennesker.


Postgraduate programmer og faciliteter

Universitetet tilbyder 18 postgraduate programmer, hvoraf 4 undervises på engelsk og 14 på græsk. Derudover tilbydes 2 programmer via langdistance, som i tabellen nedenfor.

Ph.d.-stillinger er også ledige og udgives af Service for Akademiske Anliggender og Studentervelfærd én gang hvert akademiske semester med henblik på tilmelding og deltagelse fra næste semester.

Placeringer

  • Limassol

    30 Archbishop Street, 3036, Limassol

    Spørgsmål