Professionelt kursus i konditori og bagning
Culinary Institute of Barcelona
Nøgleinformation
Campus placering
Barcelona, Spanien
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk, Spanish
Studieformat
På campus
Varighed
3 Måneder
Hastighed
Deltid
Studieafgifter
EUR 8.250
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Sep 2024
Introduktion
Det er ikke nok at blive konditor og konfekturekok
Vi uddanner den næste generation af det 21. århundredes fagfolk.
En verden af bagværk og desserter er en trend.
Tendenser inden for sunde desserter, chokoladeindustriens "bean to bar", respekt for oprindelsesproduktet, kreativt konditori og den stadig vigtigere integration af desserter i fine restauranters menuer er alle tegn, der indikerer, at konditor-, bage- og chokoladeindustrien gennemgår en transformation på globalt plan.
At tage de første skridt ind i konditorverdenen, at videreuddanne sig til kok eller at opnå de grundlæggende og praktiske principper, der gør det muligt at komme ind i dessertafdelingen, professionelt konditori eller konditori, er nogle af grundene til, at studerende fra hele verden beslutter sig for at studere det professionelle konditor- og bagekursus på Culinary Institute of Barcelona.
Vores diplom i professionelt konditori er designet til at lære dig det grundlæggende i sød madlavning og hjælpe dig med at forstå videnskaben bag hver kreation, ikke ved at studere opskrifter, men ved at forstå formulering og bøjning for at være i stand til at innovere og skabe ting, som ingen nogensinde har gjort før.
Programmet er designet som en udviklende uddannelsesoplevelse, der involverer udfordringer, praktisk læring og erfaringer fra branchens ledere. Dag efter dag, uge efter uge, opdager eleverne råmaterialer, anvender de teknikker, de har lært, og forvandler en verden af cremer og fyld, piskede og berigede deje, mousser, svampekager, basisdesserter, is og sorbet, kiks, bagværk og chokolade.
Dette er mere end et almindeligt konditorkursus. Det er et intensivt 100% praktisk kursus i professionelt konditori, som forbereder dig til at komme ind på arbejdsmarkedet på bare tre måneder. Det er en lærerig oplevelse og en personlig transformation som en del af CIB's internationale økosystem i Barcelona, en af verdens gastronomiske hovedstæder og det bedste valg til at studere konditori og konfekture i Spanien.
Med internationale ledere inden for professionel konfekture og håndværksmæssig konditori kræver dette eksamensbevis et højt niveau af præstation og engagement fra de studerende, ikke kun med hensyn til workshops og deres læring, men også med hensyn til deres fordybelse i fremtidens konfekture og i udviklingen af de færdigheder og evner, der kræves af konditorer, konditorer og chocolatierer i det 21. århundrede.
Galleri
Ideelle studerende
For professionelle, der ønsker at sætte standarden for søde retter i det 21. århundrede.
- Jeg vil gerne lære faget
For folk, der vil ind i en verden af professionelt wienerbrød og konfekture. - Jeg vil gerne videreuddanne mig til kokken
Til folk, der er kokke og ønsker et solidt fundament i wienerbrød. - Jeg vil starte en karriere i en professionel konditor
For personer med eller uden forudgående studier i gastronomi. - Jeg vil gerne supplere min erhvervsuddannelse
At have et mere solidt fundament. - Jeg vil starte en virksomhed inden for wienerbrød og desserter
For iværksættere, der ønsker at implementere eller udvide deres udvalg af søde forslag.
Indlæggelser
Læreplan
230 timer designet til at gøre hver dag af din læring til et show
- 10+ professionelle ledere inden for deres felt
- 140+ klasser, der går ud over viden
- 3 udfordringer vores vurdering er din største udfordring
- 3 ekskursioner for at forstå, hvordan det er at arbejde i et professionelt wienerbrød
- 130+ timer til at anvende, lære og skabe
- 3 workshops på mere end 30 timer for at udmærke sig
Vi lærer dig ikke opskrifter, det ville være at lære dig at kopiere.
Vi viser dig, hvordan du anvender formuleringen til at skabe nye gastronomiske forslag.
Ranglister
- En af de bedste skoler til at studere wienerbrød og gastronomi (Chef's Pencil)
Programresultat
Forbered dig på at dykke ned i det søde køkken til det 21. århundrede
- At opnå global viden og mestre de grundlæggende teknikker til bagværk og chokoladefremstilling.
- At udvikle faglige færdigheder og selvtillid og skabe, transformere og lede søde forslag gennem praksis.
- At opdage råmaterialer, deres fysik og kemi og formulere og transformere dine tanker til dine egne kreationer.
- Forståelse af formulering som en ressource for kreativitet og innovation inden for bagværk og chokoladefremstilling.
- Skab din egen stil, der giver dig mulighed for at designe din fremtid i branchen og generere banebrydende forslag.
- Skab nye muligheder for at komme ind i den professionelle verden, hvad enten det er i dessertstationen på en restaurant eller i et center, hvor du producerer og udleverer ingredienser, der bruges i wienerbrød såsom is, chokolade eller konfekture.
- At opnå en ansvarlig og international vision af verden af wienerbrød og chokoladefremstilling.
- At mestre de grundlæggende teknikker og omsætte dem i praksis i den professionelle verden.
Programundervisning
Karrieremuligheder
- Konditorassistent i dessertstationer
- Konditorassistent
- Junior konditor
Din konkurrencemæssige fordel:
- Du bliver uddannet til at arbejde som en del af et team.
- Du vil ikke være en professionel, der følger opskrifter. I stedet vil du vide, hvordan du formulerer dig ved hjælp af din viden om produktet, teknologierne og metoderne afhængigt af konteksten.
- Du vil have udviklet færdigheder, som du ikke kunne have lært på nogen anden skole.
- Din styrke vil være i stand til at skabe forslag, du aldrig har set før.
- Du vil være klar til at slutte dig til de højere lag af den professionelle konditori- og konfektureverden.
- Du vil have opnået praktisk og global viden om det 21. århundredes wienerbrød og chokoladefremstilling.
- Du bliver nødt til at sætte dig selv på prøve i komplekse omgivelser og udfordringer som dem, du vil møde i det virkelige liv.