Keystone logo
Culinary Institute of Barcelona

Culinary Institute of Barcelona

Culinary Institute of Barcelona

Introduktion

Målet med skolen er at lære folk at skabe deres egen fremtid

Et institut designet til køkkenforvandling

Dette er ideen, hvormed tre lærere fra Barcelona begyndte at tegne, hvad der nu er Culinary Institute of Barcelona, et uddannelsesprojekt for at uddanne de professionelle, der skal lede det 21. århundredes køkkener og restauranter.

EN ANDEN UDDANNELSE FOR PROFESSIONELLE, DER IKKE VIL VÆRE SAMME

Vi ved, at vi lever i en verden, der konstant ændrer sit paradigme, hvilket kræver en ny type fagfolk, der er i stand til at levere værdifulde løsninger, hvor teknologi, kreativitet og innovation er nøglen. Derfor har vi tilpasset undervisningsmodellen i Silicon Valley, den digitale teknologis mekka, til international gastronomi. Det gør os anderledes.

Den bedste oplevelse i dit liv

Culinary Institute of Barcelona er designet til, at du kan leve en unik og uigenkaldelig oplevelse, baseret på multikulturalisme, kreativitet og innovation.

Vision

Vi er født af en forandring, og vi fortsætter med at ændre os i det uendelige. Forandring er synonymt med evolution. Og det skal træning også tjene til: at vokse og udvikle sig.

I årevis har samfundet besat haft en tendens til at overvurdere viden. Den insisterer til frustration på at lægge pres på unge i deres studier uden at dyrke deres værdier, færdigheder og holdninger. Og det er en stor fejl.

I traditionelle træningscentre bliver eleverne ikke værdsat for det, de er rigtig gode til, men for det, de forventes at vide. Færdigheder som fantasi, kreativitet, veltalenhed og endda intelligens (tvivleren) straffes. De er ikke motiverede eller trænede til at være innovative, men trænes fra fortiden til fortiden, uden at tænke på fremtiden.

Hos CIB lærer vi at forbedre, at stille spørgsmålstegn ved, at forestille sig, at søge og finde nye muligheder ved at bruge vores intellekt, som ikke netop er meget rationelt, men absolut følelsesmæssigt.

Vi lærer at gøre ting mere end at vide ting. Vi lærer at elske og overleve, og ikke at acceptere det etablerede. Fordi vi ved, at det etablerede er flygtigt og mange gange endda forkert.

Vi er besatte af at forbedre vores undervisningsprocedurer, så vores unge mennesker er i stand til at overvinde forandringsscenarier, gøre dem til deres egne og ved, hvordan de kan tilpasse sig nye omstændigheder med absolut lethed. Vi forsøger at lære at sætte, forfølge og nå mål, ikke at være bange for at begå fejl. Fordi kun dem, der er villige til at tage fejl, er i stand til at gøre virkelig vidunderlige ting.

Derfor skabte vi CIB. At gøre det.

Ferran Fisas

træningsmodel

Vi baserer vores metodologi på 6 akser, der tillader uddannelse af ledere, der er i stand til med succes at klare det 21. århundredes udfordringer.

1. Udfordringsbaseret læring

En pædagogisk model, der:

 • Det udsætter den studerende for reelle problemer, fremmer udviklingen af deres transformerende lederevner og gør dem mere konkurrencedygtige i dagens verden.
 • Det skaber motivation og en følelse af præstation.
 • Forbinder eleven med omgivelserne, så der skabes håndgribelig værdi.
 • Det byder på udfordrende oplevelser, der udvikler iværksætteri og menneskelig sans.
 • Det er erfaringsbaseret, samarbejdende og integreret af viden.

2. Fleksibilitet

Af denne grund: fleksibilitet er et levende koncept, tydeligt i hver af vores faciliteter. Undervisning, aktive og dynamiske rum, hvor eleven er i centrum. Også:

Vores klasseværelser ændrer sig. Med stole, der ikke bare er stole, men et mobilt personligt arbejdsområde, der tilpasser sig hver elevs og hver klasses karakteristika.

Alle vores elever har et intelligent oversættelses PILOT-headset, som giver dem mulighed for at tale og følge undervisningen på deres modersmål. Ingen ledninger eller komplikationer.

Der er også tid til, at eleven og deres klassekammerater kan arbejde på egen hånd.

3. Inspirerende lærere

Vi ved, at selvom det er fornuften, der lærer, så lærer man af følelser. Det er derfor, hver af vores lærere:

 • Han lever passioneret den pædagogiske oplevelse, og det viser sig.
 • Han er interesseret i eleven, udfordrer, vejleder og fremmer dennes udvikling.
 • Han skiller sig ud som akademiker og leder inden for sin disciplin, er innovativ og udnytter teknologien.
 • Deltage aktivt og formelt i deres faglige, forretningsmæssige, akademiske og sociale miljø.
 • Han har et tæt bånd til eleverne, han er et godt eksempel og sætter præg på dem.

4. Mindeværdig oplevelse

Vores studerende tilbringer mindst et år hos os, og under deres uddannelse oplever de:

 • Et globalt, mangfoldigt og multikulturelt læringsfællesskab.
 • Akademisk og professionel praksis på og uden for Campus.
 • Elevudviklingsaktiviteter, der giver en mangfoldighed af udfordringer og tilskynder til udvikling af færdigheder.
 • Ordningen for den 360º-uddannelse, vi tilbyder, hvis hovedmål er succes 5

5. 360º træning

Vi er ikke tilfredse med at være udbydere af viden, alle vores elever får 360º træning.

Viden: teknologisk, produkt og håndtering

Færdigheder: til at lede forretning, andre mennesker og sig selv.

Holdninger: lederskab, socialt og fagligt.

Muligheder: for anerkendelse af miljøet og af sig selv.

For det er, når disse fire cirkler mødes, at succes opstår.

6. Tilgængelighed og gennemsigtighed

Tilgængelighed og gennemsigtighed i alle typer enheder såsom smartphones eller bærbare computere

Al CIB-kommunikation, mellem lærere og mellem elever, er tilgængelig og tilgængelig 24 timer i døgnet hele året rundt.

 • Personlig, gruppe og generel instant messaging.
 • Arkiv af videoer, lyd og dokumenter.
 • Video og lyd i realtid.
 • Det er nemt, det er Facebook Workplace.

Mere end madlavning: VI LÆRER AT SKABE

 • OPDAG - Analyse bliver til vision
 • DESIGN - Vision bliver en idé
 • LEVERE - Ideen bliver til virkelighed

Hos CIB er vi forpligtet til Design Thinking. En proces med klare faser og mål, der søger at maksimere den kreative impuls og rette den mod generering af resultater og skabelse af innovative produkter. En metode udviklet af IDEO.

VI LÆRER AT SAMARBEJDE

Hos CIB lærer vi vores elever vigtigheden af at arbejde sammen for at nå deres mål. Vores arbejdsgrupper består af otte personer med forskellig kulturel, geografisk og sproglig indflydelse. Vi fremmer interkulturalitet og udveksling af koncepter, forskrifter og skævheder, der hjælper vores elever til at holde deres sind meget mere åbne og villige til at ændre sig.

VI LÆRER AT VÆKKE

Hos CIB skaber vi ledere. En leder er en, som andre følger, fordi de stoler på ham. Af denne grund dyrker vi hos vores elever de værdier og holdninger, der vil hjælpe dem til ikke kun at leve deres eget liv, men også deres arbejdsteams. For at gøre dette giver vi dem færdigheder, der sigter på at tilpasse sig konstante forandringer, dem, der vil give dem mulighed for at udvikle sig fuldt ud uanset de paradigmeændringer, der kommer. Vi skaber forandringens hovedpersoner.

Campus funktioner

Den internationale skole designet til at være den bedste formative oplevelse i dit liv.

  Indlæggelser

  Start din optagelsesproces

  1

  Vælg dit program

  På alle vores programsider kan du downloade mere information, anmode om mere information og endda planlægge et opkald fra en rådgiver for personlig vejledning.

  2

  Send din ansøgning om optagelse

  Når du føler dig sikker nok, skal du udfylde optagelsesformularen. Det er et af de vigtigste skridt for at komme videre, positionere dig og tage dig til det næste skridt i dit kandidatur. Tag dig tid til at skrive tydeligt, hvad du vil udtrykke.

  3

  Din vurderingssamtale

  Hvis vi er imponerede, går du videre til vurderingssamtalen, som foregår online og på et tidspunkt, der passer dig. Husk, at du efter samtalen har omkring en måned til at formalisere din indmeldelse, så du bør kun tage dette skridt, når du ved, at du kan klare forpligtelsen. Skynd dig ikke; gør det på det rigtige tidspunkt.

  4

  Optagelsesudvalg

  Optagelseskomitéen mødes en gang om ugen og gennemgår din ansøgning. Vi analyserer din livserfaring, din iværksætternatur, din holdning til kreativitet, innovation og vores undervisningsmodel.

  5

  Registrering

  Når du har modtaget besked om accept, har du indtil fredag i samme uge til at bekræfte din booking og 14 dage til at tilmelde dig. Det vil være starten på din vej til at blive CIBer.

  Ranglister

  En af de bedste skoler til at studere gastronomi: https://www.chefspencil.com/13-best-culinary-schools-in-the-world/

  Placeringer

  • Barcelona

   Santander 49-51 08020 Barcelona Spain, 08020, Barcelona

  Spørgsmål