Swiss Grand Diploma in Culinary Arts
Culinary Arts Academy Switzerland
Nøgleinformation
Campus placering
Port-Valais, Schweiz
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
3 semestre
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
CHF 44.100 / per year
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Kontakt skolen
Introduktion
Mestre det grundlæggende i kulinarisk kunst og udvikle din gane og sanser ved at udforske forskellige teknikker, ingredienser og verdenskøkkener. Dette program tilbydes også som en Pathway til Bachelor of Arts.
Programmets højdepunkter
Udvikl din kærlighed til kulinariske kunst og lær grundlæggende teknikker.
- Mestre det grundlæggende i kulinarisk kunst og udvikle din gane og sanser ved at udforske forskellige teknikker, ingredienser og verdenskøkkener.
- Træn med erfarne kokkeinstruktører, der giver vejledning i, hvordan du omsætter dine nye færdigheder i praksis.
- Et kulinarisk program i verdensklasse, der udstyrer dig med de tekniske færdigheder, du skal bruge for at være en topkok.
- Erfarne kokkeinstruktører.
- Uddannet med:
- Swiss Grand Diploma in Culinary Arts
Galleri
Indlæggelser
Læreplan
Struktur
Tre 11-ugers semestre, to praktikophold
År 1: Le Bouveret
Term 1: 11 uger
- Grundlæggende principper for klassisk madlavning
- Fødevaresikkerhed og hygiejne
- Introduktion til erfaring i industrien
- fransk eller tysk
Term 2: 11 uger
- Køkkener i Europa
- Smag gennem tiden: Kulturer og historie i europæisk gastronomi
- Introduktion til bagning & Konditorkunst
- Ernæring, sundhed og særlige diæter
- Erhvervskommunikation
- fransk eller tysk
Valgfrit praktikophold
- Schweiz eller i udlandet (6 måneder) for det store schweiziske diplom
Term 3: 11 uger
- Køkkener i verden
- Verden af Garde Manger
- Smag gennem tiden: Kulturer og historie i europæisk gastronomi
- Køkkenstyring og ledelse
- fransk eller tysk
Praktikophold
- Schweiz eller i udlandet (6 måneder)