Schweizisk stordiplom i konditor- og chokoladekunst
Culinary Arts Academy Switzerland
Nøgleinformation
Campus placering
Port-Valais, Schweiz
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
3 semestre
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
CHF 44.100 / per year
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Kontakt skolen
Introduktion
Mestre det grundlæggende i kulinarisk kunst og udvikle din gane og sanser ved at udforske forskellige teknikker, ingredienser og verdenskøkkener.
Programmets højdepunkter
Udvikle innovative showpieces
- Mestre det grundlæggende i kulinarisk kunst, udvikle din gane og sanser ved at udforske forskellige teknikker, ingredienser og verdenskøkkener.
- Tag på et industripraktik i et af de bedste konditorinstitutter i verden.
- Et kulinarisk program i verdensklasse, der udstyrer dig med de tekniske færdigheder, du skal bruge for at være en topkok.
- Erfarne kokkeinstruktører.
- Uddannet med:
- Schweizisk stordiplom i konditor- og chokoladekunst
Galleri
Indlæggelser
Læreplan
Struktur
Oplev kunsten og videnskaben bagning og konditori ved at skabe en række forskellige deje, brød, kiks, småkager, kager, tærter, kager og salte ting.
År 1: Le Bouveret
Term 1: 11 uger
- Grundlæggende principper for klassisk bagning & Konditori
- Fødevaresikkerhed og hygiejne
- Introduktion til erfaring i industrien
- fransk eller tysk
Term 2: 11 uger
- Chokolade kunst
- Moderne desserter
- Smag gennem tiden: Bagningens historie og kultur & Konditorkunst
- Ernæring, sundhed og særlige diæter
- Erhvervskommunikation
- fransk eller tysk
Valgfrit praktikophold
- Schweiz eller i udlandet (6 måneder) for det store schweiziske diplom
Term 3: 11 uger
- Fra koncept til mesterværk - Teori
- Fra koncept til mesterværk - Praktisk
- Bagning & Bagværk: Tendenser, koncepter og innovationer
- Køkkenstyring og ledelse
- fransk eller tysk
Praktikophold
- Schweiz eller i udlandet (6 måneder)