Keystone logo
Cranfield University

Cranfield University

Cranfield University

Introduktion

Erhvervslivet, industrien og regeringerne anerkender Cranfield Universitys postgraduate kurser i verdensklasse og uovertrufne faciliteter. Vores ry for uddannelse, forskning og konsulentvirksomhed tiltrækker studerende og akademikere fra hele verden.

Cranfield ligger i hjertet af Cambridge-Milton Keynes-Oxford-bogen og tilbyder et modent og stimulerende miljø, hvor de studerende udvikler sig som professionelle ledere inden for videnskab, teknologi, ingeniørvidenskab og ledelse og anvender deres viden og ekspertise på virkelige projekter, der forbedrer den globale økonomi.

Med en dyb forståelse for teknologi, forskning i verdensklasse, iværksætteri og lederuddannelse på nøgleområder inden for;

- Luft- og rumfart

- Design Engineering

- Forsvar og sikkerhed

- Energi og bæredygtighed

- Miljø og landbrugsfødevarer

- Ledelse og forvaltning

- Fremstilling og materialer

- Transportsystemer

- Vand

I samarbejde med nationale regeringer, NGO'er og velgørende organisationer, mikrovirksomheder og de største multinationale selskaber påvirker vi sammen politikken og bringer banebrydende nye teknologier og produkter på markedet.

Som et af Storbritanniens mest erhvervsengagerede universiteter har vi tillid til at forstå og være lydhøre over for mange organisationers behov.

Vi fastslår:

 • Stærke forbindelser med ministerier og nogle af de største og mest succesfulde globale virksomheder, herunder Airbus, Bill and Melinda gates Foundation, Jaguar Land Rover, McDonald's, PepsiCo, Rolls-Royce (over 30 år), Unilever, UK Civil Aviation Authority og Yorkshire Water.
 • Cranfield University Technology Park - vores center for innovation, der ligger lige uden for området - huser mere end 60 virksomheder.
 • en samarbejdsaftale med Boeing, der bygger videre på det 10-årige partnerskab med Cranfield.
 • et strategisk partnerskab med EasyJet, Europas førende flyselskab.
 • Links til Unilever, et af verdens største forbrugsgodefirmaer.

Vores resultater kan ses i vores priser og placeringer, vores partnerskaber og vores alumners succes. De erfaringer, der opnås på Cranfield, er forandrende for både enkeltpersoner og organisationer.

Klik her for at se vores placeringer og priserPlaceringer og priser (cranfield.ac.uk)

Campus funktioner

Studerendes liv på Cranfield University

Cranfield ligger i centrum af to meget smukke og interessante verdener, nemlig den moderne by Milton Keynes og landbyen Bedford. Begge muligheder ligger kun få kilometer fra campus og er tilgængelige i bil eller med offentlig transport.

Shrivenham, der er et forsvarsministerium på grænsen mellem Oxfordshire og Wiltshire, ligger i den maleriske Vale of the White Horse, syv miles fra Swindon.

På campus er der en ægte fællesskabsfølelse, som hjælper dig med at skabe venskaber under studierne og i fritiden i et sikkert og fredeligt miljø. Uanset dine fritidsinteresser, sociale interesser eller sportsinteresser er der mange muligheder for at få venner og have det sjovt.

Cranfield Campus:

Grønne områder - på campus finder du masser af åbne områder, hvor du kan slappe af, komme til hægterne og bare nyde det. De åbne områder er gode til at tage en pause eller til brug som et alternativt studieområde om sommeren.

Hartley's Bar (i CMDC) - tilbyder et afslappet og indbydende miljø med regelmæssige arrangementer, herunder karaokeaftener, levende musik og temaaftener.

Spise på - Vi har flere caféer og restauranter, som serverer alt fra is, kaffe og internationale snacks til varme måltider. Costa Coffee ligger foran Cranberries og tilbyder friskbrygget te og kaffe samt et udvalg af kager, bagværk og lette snacks. Vi har også et område med gademad, hvor du kan opleve en række forskellige verdensmadretter.

Gym - nyd vores veludstyrede fitnesscenter, som er opdelt i et rum med frie vægte, et rum med funktionel træning og et almindeligt fitnesscenter med en række modstands- og kardiovaskulære maskiner.

Udendørs sportsfaciliteter - en græsklædt multianvendelig spilleplads med fodbold-, rugby- og cricketbaner i fuld størrelse, som også er ideel til træning, mens vores multianvendelige spilleområde har to oplyste, fuldt indhegnede five-a-side baner med kunstgræsbane.

Afslapning og terapi - En række terapeutiske og professionelle tjenester tilbydes af eksterne virksomheder, der opererer i vores Cranfield sportscenter.

Gudstjeneste - Vi har et økumenisk kapel, hvor kristne grupper kan mødes og romersk-katolske messer fejres, en moské til daglig bøn og fredagsbøn, koranstudier, Eid- og ramadanobservationer og tætte forbindelser til andre lokale steder for tilbedelse.

Tag familien med til Cranfield - For at underholde børnene arrangerer Cranfield Students Association regelmæssigt et omfattende program med sjove og engagerende aktiviteter, herunder fester, spil og arrangementer i løbet af året.

Se andre aktiviteter, der er tilgængelige i løbet af din tid på Cranfield, ved at besøge vores side om livet på Cranfield: href="https://www.cranfield.ac.uk/study/life-on-campus/life-at-cranfield

Indkvartering

At bo på campus kan være en god måde at møde og socialisere med andre studerende på og drage fordel af den støttende infrastruktur og fællesskabsfølelse, som det giver. Vi forstår dog også, at mange studerende stadig vil have mulighed for at bo sammen med partnere og familier, og derfor tilbyder vi også familiehuse og lejligheder til par til overkommelige priser.

Alle vores boliger ligger inden for nem rækkevidde af campusbygningerne og alle de fantastiske faciliteter, som Cranfield University tilbyder. Der er masser af parkeringspladser til rådighed for studerende, der ønsker at medbringe deres bil. Chilver Hall - Fuldt møblerede enkelt- eller dobbeltværelser med eget badeværelse Stringfellow Hall - Fuldt møblerede enkeltværelser med eget badeværelse Lanchester Hall - Fuldt møblerede enkelt- og dobbeltværelser med eget badeværelse og værelser med fælles badeværelse Baroness Young Hall - Fuldt møblerede premier enkeltværelser med eget badeværelse og studiolejligheder Mitchell Hall - Fuldt møblerede standardværelser og værelser med eget badeværelse, begge med fuld forplejning Familiehuse - Møblerede familiehuse med to, tre og fire soveværelser Lejligheder til par - Møblerede studiolejligheder

  Indlæggelser

  Kom til vores åbent hus

  At vælge, hvor du vil studere på en postgraduate uddannelse, kræver en forpligtelse i form af både tid og penge. Vi er klar over vigtigheden af ikke blot at studere et emne, som du brænder for, men også at gennemføre et kursus, der vil give dig et forspring i forhold til fremtidig beskæftigelse. Derfor opfordrer vi dig til at besøge os på en af vores åbent hus-dage:

  Hvis du vil vide mere om vores åbent hus-dage og andre universitetsbegivenheder, kan du besøge vores begivenhedsside

  Stipendier og finansiering

  Der er over 100 forskellige stipendier og stipendier til rådighed for studerende.

  Uanset om du er en UK-baseret studerende eller en international studerende, giver vi information, rådgivning og en række onlineværktøjer til at hjælpe dig med at sammensætte den finansieringspakke, du har brug for. Tag et kig på vores funding finder , som giver en søgbar database over kilder til økonomisk støtte. Vi tilbyder også stipendier til ansøgere af høj kvalitet.

  Ranglister

  Vi er et verdensførende specialistuniversitet, og vores globale gennemslagskraft anerkendes i prestigefyldte priser og ranglister:

  • Cranfield blev anerkendt af det britiske kontor for studerende i 2022 som en verdensførende specialistudbyder i anerkendelse af vores globale ry for undervisning af høj kvalitet og vores kandidaters vedvarende indflydelse på deres erhverv og brancher.
  • Vi er i top 20 % globalt for vores bæredygtighedsindsats. Times Higher Education Impact Rankings 2023 placerede Cranfield i den globale top 40 for vores tiltag, der understøtter FN's mål 17 for bæredygtig udvikling.
  • 88 % af Cranfields forskning er verdensledende eller internationalt fremragende (Research Excellence Framework 2021).
  • I QS World University Rankings by Subject 2023 er vi rangeret i den globale top 30 for Engineering - Mechanical, Aeronautical & Manufacturing. Vi er også i den globale top 150 for 'Business and Management Studies' og top 200 for 'Environmental Sciences'.
  • Vi er seks gange vinder af den prestigefyldte Dronningens jubilæumspris for videregående og videregående uddannelser.
  • Cranfield blev anerkendt af The Center for World University Rankings (CWUR) , 2024 som 8 i Storbritannien for Employability.

  Klik her for at se vores placeringer og priser

  Akkrediteringer

  EFMD Equis-akkrediteretAMBA-akkrediteretAACSB-akkrediteret

  Placeringer

  • Swindon

   Swindon, Det Forenede Kongerige

   • Cranfield

    College Road, MK43 0AL, Cranfield

   • Cranfield

    Cranfield, Det Forenede Kongerige

    Spørgsmål