Keystone logo
Cracow School of Art and Fashion Design

Cracow School of Art and Fashion Design

Cracow School of Art and Fashion Design

Introduktion

Cracow School of Art and Fashion Design blev oprettet for 30 år siden i Krakow, en kulturhovedstad i Polen. Skolen tilbyder undervisning på engelsk inden for følgende felter:

  • Modedesign - Diplom: Modedesigner
  • School of Creative Photography - Diploma: Photographer of Fine Arts

Vores lærere er alle specialister inden for forskellige områder af mode eller fotografering, så de kan tilbyde studieprogrammer, der hjælper studerende med at frigive deres fulde potentiale. Studerende ved Cracow School of Art and Fashion Design modtager intensiv uddannelse med individuel opmærksomhed. Efter uddannelsen kan de starte en professionel karriere med en fantastisk portefølje.

Skolen gør det muligt for studerende at interagere frit og ofte, hvilket tilskynder til udveksling af ideer og debat. Den uformelle, livlige atmosfære skaber et samfund af kunstnere, der arbejder.

Sprogkrav

Undervisningen holdes på engelsk, og det er nødvendigt at beherske det engelske sprog på et mellemniveau. Polsksprogskurser afholdes for det første år af uddannelse og er ikke obligatorisk. Vi anbefaler, at du gennemfører mindst en måned overlevelse i polsk kursus inden skolens begyndelse for at gøre dit liv lettere i Polen.

For vores perspektivstuderende, der beslutter at studere polsk i Krakow, åbner vi et en-måneders sprogkursus i september.

Kandidaters karriereudsigter

Vores modekandidater arbejder inden for alle områder af mode i meget bemærkelsesværdige modefirmaer i Polen og i udlandet. Mange har åbnet deres egne virksomheder. De arbejder også som freelance designere og konsulenter, mønsterskærere, mode journalister, stylister, fotografer, illustratører, personlige shoppere, merchandisers og PR-repræsentanter.

Vores fotografering kandidater har fundet beskæftigelse i reklamefirmaer og modeblade. Nogle har også specialiseret sig i fotojournalistik eller bryllupsfotografering, mens mange har åbnet deres egne virksomheder.

Placeringer

  • Kraków

    ul. Zamoyskiego 52, 30-523, Kraków

Spørgsmål