Keystone logo
Cours de Civilisation Française de la Sorbonne

Cours de Civilisation Française de la Sorbonne

Cours de Civilisation Française de la Sorbonne

Tilmeld dig vores webinar om vores kursustilbud for efteråret 2024 og år 2024/2025

Tirsdag MaVelkommen at deltage i vores webinar om vores sommer 2024, efterår 2024 og 2024/2025 kursustilbud 14, 2024 kl. 13:30 [fransk tid]

Introduktion

Cours de Civilisation Française de la Sorbonne (CCFS)har siden 1919 optaget studerende fra hele verden, lige fra nybegyndere til professorer i fransk som fremmedsprog. Cours de Civilisation Française de la Sorbonne tilbyder fransk sprogkurser i fonetik og fransk civilisation. De tilbyder også specialiserede moduler og (TCF, DELF, DALF), som gør det lettere at blive optaget på franske universiteter. Vores læringscenter ligger på 16 -22 rue de Martignac - 75007 Paris. Sekretariatet er klar til at byde dig velkommen og besvare alle dine spørgsmål. Vi tilbyder også boligstøtte, administrativ støtte, kulturelle tjenester, et bibliotek, flere studiehaller, et kollegium og computerlokaler. Alle klasseværelser er udstyret med interaktive whiteboards (IWB) , og vores fonetiske laboratorier har avanceret it-teknologi. Der er internetadgang via et Wi-Fi-netværk, der dækker hele bygningen.

Eksamenscenter

Cours de Civilisation Française de la Sorbonne har også et officielt eksamenscenter, hvor du kan tage de nationale franske eksamener TCF, DELF og DALF. Vores eksamenscenter består af to knudepunkter: TCF-knudepunktet (test for fransk viden) og DELF-DALF-knudepunktet (Diploma in French Studies - Diploma in Advanced French). Disse prøver er udformet til at vurdere det generelle franske sprogniveau som defineret i den fælles europæiske referenceramme for sprog (CEFR). De henvender sig til alle, der ønsker at vurdere og validere deres kendskab til fransk - af professionelle, personlige eller akademiske årsager - på en enkel, pålidelig og hurtig måde.

CCFS Sorbonne [FLE à Paris] (@ccfssorbonne) - Fotos og videoer Instagram

Cours de Civilisation Française de la Sorbonne | Paris | Facebook

CCFS Sorbonne (@ccfsorbonne) / Twitter

href="https://www.linkedin.com/company/ccfs-sorbonne/

Indlæggelser

Optagelsesbetingelser: være over 18 år, og have gennemført en ungdomsuddannelse (bachelorniveau).

Visumkrav

Studerende fra lande uden for Den Europæiske Union, der ønsker at studere i mere end 3 måneder, kan ansøge om et studentervisum ved at tilmelde sig de franske civilisationskurser på Sorbonne.

Stipendier og finansiering

Studerende med politisk flygtningestatus eller statusEuropæisk midlertidig beskyttelse, kan kontakte os og søge om delvist tilskud

Studenterklæringer

Placeringer

  • Paris

    16-22, rue de Martignac, 75007, Paris

Spørgsmål