Keystone logo
Cornerstone Bible College for Mission Training

Cornerstone Bible College for Mission Training

Cornerstone Bible College for Mission Training

VIRTUEL ÅBEN DAG

KOM MED OS! MØD SOME.21/Nov/2023 – 20.00 CET STUDENTER OG PERSONALE, STIL SPØRGSMÅL OG FÅ EN SMAG AF HØJSKOLELIV.

Introduktion

Cornerstone Center for Interkulturelle Studier er ...

... en bibelskole for mission uddannelse, der tilbyder studerende praktisk og akademisk uddannelse i en mission-orienteret indstilling. De fleste Cornerstone medarbejdere har en dybtgående mission erfaring.

På Cornerstone Bible College træner vi folk til at kommunikere evangeliet på tværs af kulturelt. Udover de generelle bibelske og teologiske undersøgelser lægger vi vægt på missiologiske fag, interkulturel kommunikation og forberedelse til at leve og arbejde i en anden kultur. At bo i det internationale og interkulturelle samfund af kollegiet er en del af uddannelsen.

Cornerstone er et interdenominational evangelisk bibelskole. Vi står fast på de grundlæggende evangeliske overbevisninger. Vi er åbne for diskussion og meningsforskel om sekundære forhold, men søger at undgå kontroverser og ekstremer.

Skolen blev grundlagt og ejes af WEC-International (hjemmeside), men vi træner kandidater til mange missionorganisationer, hjælpebureauer og kirkemissioner.


Vores mål

Formålet med Cornerstone er udtrykt i vores mission statement:


"Praktisk bibelbaseret missionstræning på tværs af kulturer"


Vores værktøjer er et program af bibelske, teologiske, missiologiske undersøgelser og praktisk ministerieinddragelse i et internationalt samfund.

Vores mål er at udvikle eleverne åndeligt, mentalt og moralsk, og at udstyre dem med information og færdigheder, der er nødvendige for udvidelsen og udviklingen af ​​Jesu Kristi Kirke.


Vi tror på

 1. En Gud, skaber og bærer af alle ting, der eksisterer evigt i tre personer: Fader, Søn og Helligånd.
 2. Vor Herre Jesu Kristi gud og menneskehed, hans jomfru fødsel og det syndløse liv, hans mirakler, hans forsonende død på korset for os, hans kropslige opstandelse, hans opstigning til Faders højre hånd, hans arbejde som mægler og hans tilbagevenden i magt og herlighed.
 3. Helligåndens ministerium omdanner liv og styrker liv og service.
 4. De hellige skrifter, både gamle og nye testamenter, som oprindeligt givet af Gud, guddommeligt inspireret, ufejlbarlig, helt troværdig og den ultimative myndighed i alle spørgsmål om tro og adfærd.
 5. Syndigheden og skylden for hele menneskeheden siden efteråret, så hver eneste person kommer under Guds dom.
 6. Forløsning gennem vor Herre Jesu Kristi blod og genopretning af Helligånden som afgørende for frelse.
 7. Syndernes begrundelse udelukkende ved Guds nåde gennem tro på Kristus.
 8. De døde opstandelse: De, der er i Kristus, opstandes til et liv for evigt med Gud, og dem, der er uden for Kristus, opstandes til den endelige dom.
 9. Den enhed i Kristus af alle troende, der udgør Kirken, hans legeme, som er hans vidne i hele verden.


Et sted for dig og din familie!

I dag udgør par med børn en stor procentdel af missionskandidaterne. Cornerstone Bible College for Mission Training bestræber sig på at skabe et familievenligt miljø på college. Vi gør alt, hvad vi kan for at yde tjenester og råd til at hjælpe elever med børn til at kombinere studier og pleje familien.


Hjørnesteinshistorie

I 1947 grundlagde WEC International Missionary Training College i Glasgow. Det store behov var følt af en bibelskoleuddannelse specielt rettet mod at forberede missionskandidater. Nogle år senere blev en anden MTC åbnet i Tasmanien, Australien. I slutningen af ​​70'erne måtte Glasgow MTC lukke ned på grund af sin begrænsede indkvartering. WEC-ledelsen besluttede at finde en ny placering på kontinentet i Europa. Efter megen bøn og søgning i det tidligere kloster i Beugen i det sydøstlige Nederlandene blev fundet og købt i 1988. Klostret havde været hjemsted for to katolske søsterskaber, der havde tjent lokalsamfundet i mange år. Da Julie Postels søstre hørte om WEC's vægt på bøn og mission, var de glade for at sælge ejendommen.


To par fra den australske MTC pionerer på denne nye 'Euro MTC' og meget hårdt arbejde blev sat i før de første studerende ankom i efteråret 1989. Det var en rigtig tro venture, og meget hjælp og finansiering kom fra mange uventede kilder.


I 1997 blev skolens navn ændret til Cornerstone - Center for Interkulturelle Studier. I 1998 blev den tilstødende bygning på den lokale grundskole ledig og købt, hvilket øgede pladsen til klasseværelser og børnepasningsfaciliteter.

Placeringer

 • Beugen

  Hagelkruisstraat 19, 5835, Beugen

Spørgsmål