MasterPhDLawBachelorMBAHealthcareOnline
Keystone logo
Copenhagen Hospitality College Det Økologiske Køkken
Copenhagen Hospitality College

Det Økologiske Køkken

Copenhagen, Danmark

Anmodning om varighed

Engelsk,

Bed om tempoet

Anmod om ansøgningsfrist

Sep 2023

Anmod om studieafgift

Anmod om studieformatet

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Læs mere

Introduktion

klargøre, tilberede, anrette og prissætte økologiske retter. Deltageren kan anvende grundtilberednings metoderne på økologiske råvarer.

Deltageren kan anvende økologiske råvarer i det almindeligt forekommende repertoire samt udvise kreativitet.

Deltageren kan tyde økologisk mærkning og producere på basis af økologisk teori og grundholdning. Deltageren kan vurdere forskelle på økologiske og konventionelle råvarer.

Deltageren kan fremstille retter i overensstemmelse med økologisk grundholdning, herunder ressource forbrug, affaldshåndtering og forsyningssikkerhed.

Deltageren kan sammensætte dagsmenuer ud fra dagens tilbud.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • Diplom i Bagning
    • Vancouver, Canada
  • Professionelt konditori og konfekture
    • Sisak, Kroatien
  • Diplom i bage- og konditorledelse
    • Toronto, Canada