Det Økologiske Køkken
Copenhagen, Danmark
VARIGHED
SPROG
Engelsk,
TEMPO
Bed om tempoet
ANSØGNINGSFRIST
Anmod om ansøgningsfrist
TIDLIGSTE STARTDATO
Sep 2023
STUDIEAFGIFTER
Anmod om studieafgift
STUDIEFORMAT
Anmod om studieformatet
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
klargøre, tilberede, anrette og prissætte økologiske retter. Deltageren kan anvende grundtilberednings metoderne på økologiske råvarer.
Deltageren kan anvende økologiske råvarer i det almindeligt forekommende repertoire samt udvise kreativitet.
Deltageren kan tyde økologisk mærkning og producere på basis af økologisk teori og grundholdning. Deltageren kan vurdere forskelle på økologiske og konventionelle råvarer.
Deltageren kan fremstille retter i overensstemmelse med økologisk grundholdning, herunder ressource forbrug, affaldshåndtering og forsyningssikkerhed.
Deltageren kan sammensætte dagsmenuer ud fra dagens tilbud.