Niveau 1: absolutte begyndere
Cookery School at Little Portland Street
Nøgleinformation
Campus placering
London, Det Forenede Kongerige
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
Kontakt skolen
Hastighed
Deltid
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Kontakt skolen
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Vores Absolute Beginners Kurset løber en aften om ugen i seks uger. Hvis du gerne vil have en mere intensiv version af dette kursus, tilbyder vi også Absolute Beginners Intensiv, der løber intensivt over tre dage.
Vores madlavningskurser for begyndere vil tage dig fra nybegynder til godt hjem kok og lære dig de færdigheder, du har brug for at lave mad med tillid. I løbet af de 6 sessioner af dette kursus vil vi lære dig at tilberede en bred vifte af forskellige stilarter af mad og giver dig en stor repertoire af opskrifter og teknikker til at bruge hver dag. Ved afslutningen af hver klasse vil du sidde ned og prøve alt, hvad du har lavet, samt resumé opskrifterne med kokkene.
Session 1 - Suppe og brød
Lær at lave nogle lækre supper. Når du kan lave en suppe, mulighederne er uendelige. Lækre og nærende, supper er den ultimative komfort mad og fantastisk at piske op til en simpel frokost eller et middagsselskab starter. Minestrone suppe, Borscht, grønne ærter og mynte suppe, champignon suppe, beføjes tomatsuppe, Vichyoisse og butternut squash suppe er alle på menuen. Vi vil også vise dig hvordan man laver en kornkammer brød.
Session 2 - Gryderetter
Du vil blive overrasket over, hvor mange retter er baseret på princippet om en grundlæggende gryderet. Du vil lære at lave en klassisk Bolognese, et lam tagine, en kylling cacciatore, en oksekød Bourguignon og et blandet bønne ragout.
Session 3 - Stege
Når du har styr en klassisk stege, vil dine søndage aldrig blive det samme! Crispy stege kylling, beføjes stege lam, en traditionel roastbeef, stege rodfrugter og hele stege kartofler vil alle være på menuen.
Session 4 - Slik
Lær at lave perfekte chokolade brownies, en grundlæggende svamp kage, mini marengs, apple crumble og lækre krydrede smør kiks. Gør lækre desserter er så meget nemmere end du tror, og du kan wow dine venner med din nye bagning færdigheder!
Session 5 - Fisk og Tilbehøret
Aldrig blive intimideret ved kogning fisk igen. I denne introduktion til fisk, vil du lære at lave grillet rødspætte og sauce vierge, goujons og tatar sauce, dampet fisk og persille sauce, kartoffelmos og dauphinoise, makrel pate og en enkel fiskesuppe med rejer og muslinger.
Session 6 - Salater, dressinger og veg
Lækre salater og dressinger vil blive en del af dit repertoire. Lær at lave lækre dressinger - balsamico, sennep, asiatiske og herbed. Du vil også lære at lave kartoffelsalat, brøndkarse, pære & stilton salat med valnød dressing, blandet bønne salat, bagt aubergine med chili og koriander, revet gulerod salat, tabbouleh og en mozzarella og tomat salat med basilikum dressing. Også lære at tilberede en række sæsonbestemt veg.