Kok certifikat i mad & vin
Cookery School at Little Portland Street
Nøgleinformation
Campus placering
London, Det Forenede Kongerige
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
Kontakt skolen
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Kontakt skolen
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
En madlavning lektion for livet!
Denne spændende fast track, seks uger intensivt professionel madlavning kursus giver den størst mulige kulinariske viden. Deltagerne kan derefter gå videre til begynde at arbejde som kok i et professionelt køkken, gør sæsoner på en yacht eller i en skihytte, tage højde for middagsselskaber eller blot øge deres egne madlavning repertoire.
Design af vores kursus
- Hovedlinjerne i kurset er at opbygge kompetencer og tillid. Dette opnås gennem intensiv læring i små klasser med en høj andel af lærere til de studerende. Cookery School kokke forlader os følelse dygtige og godt udstyret med evnen til at planlægge og udføre menuer, der passer til den lejlighed, og til at gå på at opfylde ambitionerne, der bragte dem til kurset i første omgang.
- Kurset er baseret på den forudsætning, at alle har huller i deres kulinariske viden, så intet på kurset tages for givet. Alle relevante emner - teoretiske og praktiske - er dækket som tilføjer til den tillid af vores studerende, hvilket gør dem til at føle, at de har en god forståelse af de madlavning færdigheder, at de vil kræve i fremtiden.
- Vi arbejder inden for en klart struktureret ramme med opskrifter, der er blevet finpudset og testet i løbet af ti år, og som er blevet brugt af tusindvis af studerende. Vi mener, at hvis man anvender en god opskrift, man producerer en god skålen.
- Vores studerende er forsynet med essentielle madlavning værktøjer og opbygge nødvendige færdigheder, så de føler sig fortrolig med de teknikker, der anses for vanskelig, men er en væsentlig del af en kok arsenal.
- Klassen størrelse er begrænset til 12 deltagere. Samt en, der har en høj lærer / elev-forholdet giver vi en høj hjælper / elev-forholdet for at give så meget tid som muligt til at blive afsat til værdifuld læring i stedet for opgaver som opvask.
- Der kræves studerende til at gøre yderligere ud af timer hjem arbejde for at konsolidere deres læring og udvikle en viden om opskrifter, planlægning og koster af måltider.
Vores undervisning
- Vores undervisning er ligetil: Rosalind rathouse, rektor og Mester Kog insisterer på, at alle pædagogiske principper er forenelige hvem læreren. Undgå jargon, fokuserer vi på vigtigheden af fantastiske ingredienser og forståelse principper. Vi afmystificere teknikker anses tricky, så de nemt blive en del af en nødvendig madlavning repertoire.
- Der lægges vægt på god, enkel mad - ofte klassiske retter - ved hjælp af de bedste ingredienser, som er økologisk, når det er muligt. Sourcing af vores mad er altafgørende, og det er indlysende i den endelige test - hvordan maden smager!
- Cooks 'Certifikat studerende lærer en lang række kompetencer fra både Cookery School lærere og lærere, som vi bringer i visse specialiserede klasser, såsom chokolade making, surdejsbrød beslutningstagning og forskellige regionale køkkener.
- Eleverne opfordres til at stille spørgsmål for at sikre en fuld forståelse.
- Vurderingerne foretages under hele forløbet, så eleverne kan opleve deres voksende kompetence og Cookery School, kan sikre, at det, der er lært er blevet assimileret og bliver behørigt brugt.
Kursets indhold
- Dette omfatter madlavning teknikker fra den enkleste til dem opfattet som værende vanskelig; bæredygtig sourcing, menu skrivning, planlægning, prissætning og budgettering sammen med en lang række andre færdigheder.
- Eleverne får også akkrediteret certificering i sundhed og sikkerhed, førstehjælp kursus og en WSET (Wine and Spirits Uddannelse Trust) Niveau 2 certificering i vin og spiritus.
- Skulle nogen af vores elever ønsker at fremme deres uddannelse i de corporate / restaurant områder, vil vi være i stand til at hjælpe med praktikophold gennem vores mange kontakter.
- Vi kan også rådgive om en menu portefølje, noget, som eleverne kan ønsker at oprette at tage til fremtidige arbejdsgivere.
- I den sidste uge tid vil blive overgivet til karriererådgivning og hvor de skal lede efter job.
Omkostninger selvfølgelig
Udgifterne til den professionelle madlavning kurset er 5.900 £ som omfatter alle nødvendige ingredienser og brug af Cookery School udstyr samt en daglig frisk forklæde. Der er ingen skjulte ekstraudgifter. Denne omkostning er inklusive moms.
Kursus gange
Kurset kører dagligt fra 9:30 til 16:00 med udvidede klasser på bestemte dage. Ved frokost tid deltagerne sidde ned Cookery School bordet for at prøve den mad, der er blevet gjort den dag. Som smagning og smag er grundlaget for vores undervisning, også dette er et vigtigt element i kurset og meget vægt på dette. Alle overskydende mad er taget væk hver dag til at nyde derhjemme. Vi anmoder om, at alle studerende på kurset bringe i egnede beholdere til at transportere denne mad hjem hver dag. Som vi er stolte af at være så bæredygtig som vi overhovedet kan være, vi er i stand til at give tage væk containere.
Hvorfor en kok certifikat og ikke en kokkens en?
Vi mener, at den lange og vidunderlige tradition for madlavning og opskrifter er gået i arv gennem generationer. Traditionelt har dette været baseret på en kærlighed til mad og om tilgængeligheden af årstidens råvarer. Vores Cooks Certificate holder kær disse lokaler. Madlavning har en stolt tradition, og vi er ivrige efter at videregive dette til vores kokke til at fremføre. Det vil give dem et godt grundlag for eventuelle madlavning baserede aktiviteter, som de måtte ønske at forfølge i fremtiden.