Keystone logo
Convertas

Convertas

Convertas

Introduktion

Hvem vi er

Convertas er et pålideligt rådgivende firma, der hjælper organisationer med at udvikle deres aktiviteter for at tilpasse sig deres mål med at vedtage bedste praksis.

På Convertas hjælper vi virksomheder med at forbedre deres ydeevne og vokse, finde nye og bedre måder at gøre ting på. Vi tilbyder en række specialiserede tjenester på tværs af alle forretningsområder, der arbejder hånd i hånd med vores kunder, der hjælper dem med at udvikle deres organisationer.

Convertas ekspertise er baseret på mange års erfaring med at arbejde med kunder fra diversificerede industrier, i Mellemøsten, Afrika, Europa og Asien.

Vores primære mål er at hjælpe din virksomhed med at forbedre sin ydeevne og vokse ved at identificere og løse problemer, finde nye og bedre måder at gøre ting på. Uanset om et stort selskab, en SMV eller en ideel organisation, hjælper vi med at udvikle dine aktiviteter og reducere deres omkostninger.

På Convertas det brede servicetilbud vores tilbud attraktive med mange udfordringer og muligheder for udvikling. Vores tilbud omfatter alle forretningsområder, der arbejder hånd i hånd med vores kunder, der hjælper dem med at udvikle organisationerne.

Hvad vi gør

Vores udvalg af konsulenttjenester fokuserer på strategisk ledelse og problemløsning inden for marketing, human resources, kvalitet, finansiering, indkøb og supply chain. Vores konsulenter er klar til at hjælpe kunder med at planlægge og gennemføre projekter, rådgive og brainstormere med dem for at producere praktiske resultater og forbedre strategisk tænkning.

På Convertas træner vi mennesker på alle områder af virksomheden, herunder ledelse, HR Management, Marketing, Finance, Procurement og Logistics, målretning af organisationer, ledere og medarbejdere.

Vores mission

Convertas er et pålideligt rådgivende selskab, der hjælper organisationer med at udvikle deres aktiviteter for at tilpasse sig deres mål og vedtage de bedste metoder.

Vi hjælper virksomheder med at forbedre deres præstationer og vokse ved at planlægge, løse problemer og finde nye og bedre måder at gøre ting på. Vi tilbyder en række specialiserede tjenester på tværs af alle forretningsområder, der arbejder hånd i hånd med vores kunder, der hjælper dem med at udvikle deres organisationer.

Vores vision

Convertas vision er at være den pålidelige rådgiver inden for alle forretningsområder over hele kloden, et ledende rådgivende firma, der har tillid til sine høje kompetencer inden for forskellige forretningsområder.

Vores værdier

 • Excellence: Vi er forpligtet til at levere fremragende service til vores kunder, der overstiger deres forventninger

 • Integritet: Det, vi lover, er, hvad der skal leveres. At have stærke moralske principper er vores livsstil. Vi leverer resultatorienterede tjenester.

 • Kreativitet: Vi skaber nye muligheder for vores kunder gennem vores tjenester, problemløsning og strategisk planlægning.

 • Lederskab: Vores lederskab er baseret på vores vision, som inspirerer og motiverer andre.

Træning og udvikling

Vi organiserer træning inden for alle forretningsområder, herunder Strategisk Management, Human Resources Management, Marketing

Vores træningsmetode

Da folk ikke kan huske meget om, hvad de læser eller hører, bygger vores metode mere på brugen af ​​audiovisuel effekt, som er mere effektiv end foredragsstilen. Præsentationer, videoer og simuleringsmetoder har vist sig at være meget effektive for folk at huske.

Desuden er gør og undervisning de bedste køretøjer til at lære og huske. Det betyder at involvere læreren i undervisningen ved at interagere ved at udfylde regneark og opmuntre til at forklare og præsentere, hvad der er erhvervet.

Træningssessioner afholdes enten som offentlige kurser i 3 til 5 på hinanden følgende dage i hotelsteder i en konferenceopsætning eller hos kundens lokaler som interne kurser.

Vi håndterer også individuelle uddannelsesprogrammer (ITP'er) for enkeltpersoner, der anmoder om kurser, der skal skræddersyes til deres arbejdsområde eller deres behov. Disse er en til en coaching stil uddannelse til rådighed for de fleste

Placeringer

 • Dubai

  212, Diamond Center 2, Arjan, Dubai, 124534, Dubai

 • Abu Dhabi

  Abu Dhabi, Forenede Arabiske Emirater

  • London

   London, Det Forenede Kongerige

   • Istanbul

    Istanbul, Tyrkiet

    • Kuala Lumpur

     Kuala Lumpur, Malaysia

     Spørgsmål