Is-kiosk
Congusto Gourmet Institute
Nøgleinformation
Campus placering
Milan, Italien
Lingvistik / Sprogvidenskab
Italiensk
Studieformat
På campus
Varighed
Kontakt skolen
Hastighed
Kontakt skolen
Studieafgifter
Kontakt skolen
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Oct 2023
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Professionelt håndværkeris kursus for at blive is beslutningstagere
Det professionelle iskursus træner den professionelle skikkelse af ismaskine og er rettet mod håbefulde fagfolk, der ønsker at blive en del af en verden af kvalitets håndværksis.
mål
Udover undervisningen i, hvordan man laver is, tager isfabrikantkurset, der finder sted i Milano, sigte på at uddanne fagfolk, der er i stand til at fremme kulturen med italiensk is, en af de gastronomiske excellenser i vores land. At give den rigtige værdi til håndværksgelato, den der er lavet i hånden med fremragende råmaterialer, betyder at kende dens hemmeligheder, regler og regler, men også at vide, hvordan man foretager kvalitetsvalg. Isfremstilleren er en professionel i stand til at producere is, der arbejder på hele fremstillingsprocessen i overensstemmelse med fødevare- og hygiejnestandarder.
Studieplanen
Studieplanen for isfremstillerkurset inkluderer teoretiske og praktiske lektioner for at lære at udføre både manuelle processer og ved brug af maskiner og udstyr, blanding, pasteurisering, homogenisering af ingredienserne i henhold til opskrifterne, hvilket gør en korrekt modning, frysning og hærdning af produktet. Ice maker maker kursus giver dig mulighed for at anvende specifikke teknikker til at udøve erhvervet i håndværker workshops til produktion af is og isboder.
I overensstemmelse med Anti Covid-protokollen har vi kun tilvejebragt de teoretiske lektioner i FAD (fjernundervisning) -tilstand strengt LIVE i et virtuelt klasselokale dedikeret og forbeholdt din gruppe.