Keystone logo
Columbia College in Canada

Columbia College in Canada

Columbia College in Canada

Introduktion

Columbia College blev grundlagt i 1936 og fungerer stolt som Canadas længst etablerede internationale non-profit-college. Tusinder af canadiske og internationale studerende har afsluttet deres kvalifikationer på Columbia College og brugt disse som en platform for succesrige universitetskarrierer.

I løbet af årene har Columbia College konsekvent været en af de tre bedste udbydere af internationale studerende til University of British Columbia. Columbia College sender også et stort antal studerende til Simon Fraser University, Vancouver andre store universitet.

Columbia College er en uafhængig velgørenhedsorganisation, der tilbyder første og andet års universitetsniveau kurser, der kan føre til en Columbia College Associate Degree og kan overføres fuldt ud til lokale universiteter. Columbia College tilbyder også High School-programmer, herunder et British Columbia Education Education Certified Senior Secondary Program og et engelsk til akademisk formål, der er godkendt af Languages Canada.

Placeringer

  • Vancouver

    438 Terminal Avenue Vancouver, BC Canada V6A 0C1, , Vancouver

    Spørgsmål