We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Keystone logo
Colorado College

Colorado College

Colorado College

Introduktion

Colorado College historie er fuld af stolt tradition og progressiv kultur. De konventioner, som skolen fortsatte med at leve igennem, det nuværende kollegiums studerende, fakultet og personale. I de tidlige år, før der eksisterede så meget som en permanent bygning, samlede Colorado College et lille fakultet, hvis rødder løb til traditionelt New England-stipendium. Dagens fakultet, selvom det er mere forskelligt filosofisk, balancerer stadig undervisning og stipendium som kollegiets regelmæssige styrke. Colorado College blev grundlagt i 1874 som en uddannelsesinstitution to år før Colorado blev en stat og er lang og stolt.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

  • Colorado Springs

    West Cache La Poudre Street, 80903, Colorado Springs

    Spørgsmål