Keystone logo
© Carrianna Field
CodeOp

CodeOp

CodeOp

Introduktion

CodeOp er en teknologiskole, der tilbyder kurser for kvinder, trans- og ikke-binære personer (kvinder+). Vi er dedikerede til at ændre teknologiens kultur og fokuserer på at give vores samfund den støtte og træning, de har brug for for at blive ledere inden for deres felt.

Vi tror på, at uddannelse føder nye verdener

Og hjælper gamle verdener med at forsvinde: marginalisering, kønsforskelle, underrepræsentation, skævheder – problemer, der er alt for almindelige i en industri, der stræber efter at løfte os alle sammen.

CodeOp blev grundlagt i 2018 for at hjælpe med at løse problemet med kønsforskelle i teknologiområdet. Vi er den første internationale teknologiskole for kvinder, transkønnede og ikke-binære individer (kvinder+), der ønsker at gå over til eller opgradere teknologien.

Vi er her for at give det sikre rum, uddannelse og ressourcer, der er nødvendige for at opmuntre, støtte og udstyre kvinder+ med de færdigheder, de har brug for for at trives i teknologiindustrien. Dermed sigter vi mod at ændre teknologiens kultur på verdensplan.

Vores værdier til alle tider

Excellence

Vi har en passion for uddannelse og mener, at det kræver den højeste kvalitet. Akademisk ekspertise handler for os om kvaliteten af undervisning og læring, så vores studerende kan føle både succes og udfordring på daglig basis.

Menneskelighed

Vi stræber efter at tænke og gøre det rigtige til enhver tid. Vi støtter og accepterer hinanden og fortsætter med at opbygge vores følelsesmæssige intelligens, så vi er bevidste om os selv, og hvordan vores adfærd kan påvirke andre. Kort sagt, vi laver ikke pikhoveder.

Mangfoldighed

Ingen gruppe er en monolit. Vi omfavner det faktum, at vi alle er komplekse individer, defineret og påvirket af vores oplevelser. At fremme et miljø med forskellige stemmer, perspektiver og sandheden vil bringe os tættere på at løse problemer og skubbe grænserne for teknologi.

Fællesskab

Uddannelse er i sagens natur personlig og intim, men den understøttes af fællesskabet. Fællesskab er kernen i læringsoplevelsen på CodeOp , hvilket giver eleverne mulighed for at have ejerskab over deres uddannelsesproces i et sikkert, nærende rum.

Transformation

Vi tror på værdien af ubehag, og hvordan det tvinger os til at transformere. At skubbe igennem ubehaget ved at lære er i sidste ende det, der skal til for at opdage nye celler, opbygge selvtillid og vokse. Vi fortæller dig ikke, at det bliver nemt, men vi giver dig den træning, du skal bruge for at blive en stor professionel.

Fed musik

Hjælp os med at bygge en community-playliste med musik at kode, studere, arbejde, slappe af og slippe løs til.

Campus funktioner

  Placeringer

  • Barcelona

   Carrer de Sardenya, 229, 08013, Barcelona

   • Kuala Lumpur

    The Loop, A12-9, Menara UOA Bangsar, Jalan Bangsar Utama, 59100, Kuala Lumpur

    • Barcelona

     Barcelona, Spanien

     Spørgsmål